Devletin 2 Bin 200 Yıllık Sırrını İfşa Etmişler!

Uzun zamandır ortalıklarda görünmeyen Bülent Arınç'ın geçtiğimiz hafta bir anda Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu'na atanması geçmişte onun üzerinden yaşanan Kozmik Oda olayını yeniden hatırlattı. Kozmik oda gerçeğini etkili ve önemli analizleri ile ön plana çıkan Araştırmacı Tarihçi ve Yazar Koray Kamacı bakın nasıl anlatmıştı?

31 Mayıs 2019 Cuma 22:47

Kozmik oda olayında eski Başbakan Yardımcısı Arınç’ın kullanıldığını söyleyen Koray Kamacı, Kozmik Oda'da 2200 yıllık sırrın deşifre edildiğini ifade ederek, deşifre olan isimlerin de suikaste kurban gittiklerini söylemiş, “Bülent Arınç her ne kadar bu oyunu biliyor ve görüyorsa da kendisine kör ve sağır ol emri verilmişti.” demişti.

Kozmik oda aramaları ile sonuçlanan süreç, 19 Aralık 2009’da, dönemin Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç hakkında çıkan suikast haberleri ile başlamıştı. Bu olayı ele alan savcılar Genelkurmay Başkanlığında bulunan kozmik odada arama yapmıştı. Koray Kamacı, “Kozmik odadaki aramalarda devletin mahremine giren dönemin Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi üyesi olan ve FETÖ suçlamasıyla halen aranan Hakim Kadir Kayan’ın, geçmişten günümüze büyük bir titizlikle gelen, Ak Saçlılar diye de bilinen teşkilatın derin kişilerinin isim ve adreslerini telefonuna kaydederek bu isimleri küresel güçlere sızdırdığını öne sürmüştü.

İşte Araştırmacı Yazar Koray Kamacı'nın Gazete İstiklal'e anlattıkları:

‘BÜYÜK BİR TUZAK KURULDU’

 Koray bey son zamanlarda Kozmik Oda olayı ile ilgili önemli söylemlerde bulunuyorsunuz. Kozmik odada ki önemli husus ne idi?

Öncelikle Türkiye’nin geçmiş yıllarda yaşadığı en büyük olay kozmik Oda olayıdır. Burası Devlet’in yatak odasıdır. Her şey Bülent Arınç’a 19 Aralık 2009 Cumartesi akşamı suikast iddiası ile başladı. Halbuki bu büyük bir tuzaktı. Ancak tam manası ile anlaşılamadı maalesef. Dönemin hakimi Kadir Kayan’ın oradaki aramada neler elde ettiği ve onları nerelere ulaştırdığı çok önemliydi. En önemli husus da tam da burada başlıyor işte!

 ‘BÜLENT ARINÇ KULLANILDI’

Bülent Arınç kozmik oda üzerinde oynanan oyunu göremedi mi?

Bülent Arınç bu oyunda çok açık bir şekilde ifade edebilirim ki kullanıldı. Özellikle kendisine bu tertip iyi anlamda anlatıldı ve kendisinin de bu olay akışında aykırı bir söylemde bulunması engellendi. FETÖ ve arkasındaki küresel güç için kozmik oda çok çok önemliydi. Orada bir suikast iddiası ile çok önemli Türkiye’de ki Heyet’e bağlı karar alıcıların adres ve bir takım bilgileri ele geçirildi. Yani kısacası Bülent Arınç her ne kadar bu tertibi biliyor ve görüyorsa da kendisine kör ol sağır ol emri verilmişti. Bu kadar basit acemice bir takip sonucunda suikast iddiası maalesef o zaman pek çok kişi tarafından anlaşılamadı. Zaten FETÖ medyası yapmış olduğu algı operasyonlarıyla bu olayı AK Parti’ye yapılmış bir olay gibi gösterdi. Halbuki bu tertip Devlet’in bizatihi kendisine yapılmış ve kadim Devlet anlayışına yapılmış bir hamleydi.

AK SAÇLILAR DEŞİFRE EDİLDİ

Peki size göre o aramalarda ele geçirilen neydi?

Açıkçası bana gelen bazı bilgiler ışığında bu hususu değerlendirdiğim de çok enteresan bir sonuca ulaşıyorum. Bu konudan tam manası ile bahseden kimse olmadı. Kozmik Odaya giren dönemin Hakimi Kadir Kayan orada çok önemli bilgileri telefonuna çekip kaydetti. Bu bilgiler Devlet’in gerçek sahipleri olan bazılarına efsane gibi gelen HEYET ile alakalı bilgilerdi. Geçmişten günümüze büyük bir titizlikle gelen Devletler kurup Devletler yıkan Ak Saçlılar diye de bilinen Teşkilatın derin kişilerinin adres unvan ve vasıflarını görevlerini sızdırdığı hususu çok ama çok önemlidir. Bu yolla deşifre edilerek sözde intihar etti veya kaza sonucu öldü denilen bazı isimler iyi incelenmelidir. Biz bazı çalışmalarla bazı isimler konusunda birtakım analizler yaptık. Özellikle Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmetle anıyorum.

‘FETÖ YAZICIOĞLU’NUN ÜSTÜNÜ ÇİZDİ’

Muhsin Yazıcıoğlu ile kozmik odada arasında ne gibi bir bağlantı var?

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu Türkiye’de önemli karar alıcılardandı. Özellikle kendisinin maiyeti ve önemi deşifre edilince FETÖ tarafından üstü çizildi ve örgüt suikast tertibine başladı. Sadece Muhsin Yazıcıoğlu değil o dönemde kozmik odaya girildikten sonra, önemli kademelerde olan bazı önemli isimlerin şüpheli ölümü de çok ama çok önemlidir. Bu husus maalesef göz ardı edildi. Her ne olursa olsun gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır.

FETÖ’YÜ KULLANAN CIA VE İNGİLTERE İŞİN İÇİNDE

Kozmik Oda olayının küresel bağlantısı nedir?

Bu kirli ve karanlık operasyonun dış ayağı da çok önemlidir. CIA’nın önderliğinde FETÖ’nün taşeronluğunda Üst Aklın (Derin İngiltere) da gayretleri ile kozmik odada 2200 yıllık derin sır deşifre edildi. Bu olayda dahli olan 4 önemli isim çok önemlidir. Bu isimlerin 1 tanesi şuan Ankara’da sözde emeklilik hayatı yaşayan derin bir isimdir. Bu isimleri buradan açıklamak isterdim ama her bilgi her sır zamanına esirdir. Biraz daha beklemek lazım.

‘KAŞİF KOZİNOĞLU İNFAZ EDİLENLERDEN BİRİYDİ’

Bu olayda siz özellikle Derin Devlet’in yapısında bir takım değişiklikler olduğunu vurguluyorsunuz. Ne gibi değişiklikler oldu?

Şimdi şu şekilde düşünelim. Burada Heyet’e bağlı görev yapan ve olası bir takım savaş veya iç karışıklıklarda gizli silahların yerini bilen, nasıl hareket edileceği konusunda karar veren, gerektiğine kırmızı kitap doğrultusunda geleceğin kurumlardaki devlet kadrolarını bürokrasiyi oluşturan pek çok önemli kişinin bilgileri bir takım önemli yerlere iletildi. Bu yolla bu kişiler deşifre edilip infaz edildiler. Hatta bana göre Kaşif Kozinoğlu’da bu infaz edilenlerden biriydi. Dolayısı ile yeni oluşacak Derin Kadro bu bağlamda çok önemlidir. İşte değişiklik yapılan ve sızmalar ile Heyet’e ulaşan kişiler tam da bu zamanda iyi analiz edilmelidir. En azından bunu tam olarak bilemesek de, kişilerin bağlantısı yönünde bazı hususlar bize fikir verebilir. Derin Devlet’in yapısı ve yeni oluşumu çok önemlidir. Bu oluşumun yeni isimleri de öyle!

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 01.06.2019 01:39
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Adsız 2019-06-02 02:04:35

Hani ankara yı parsel parsel parçalayanları açıklayacaktın halen bekliyoruz sen çok mert bir adamsın ya yalajalık yapmazsınız onun için halen şu ankara yı parselleyenleri sn bülent beyden bekliyoruz

Avatar
Türkyılmaz Vatansever 2019-06-02 18:07:21

Hepsi palavra böyle bir kurul varsa şuanki iktidar bop projesi nasıl iktidara gelirdi