DENİZ SONUNU ŞİMDİDEN AÇTILAR

Hava sıcaklığının 19 derece olarak ölçüldüğü Fethiye'de, plajlarda renkli görüntüler oluştu.

27 Şubat 2012 Pazartesi 14:13
DENİZ SONUNU ŞİMDİDEN AÇTILAR

 MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde yerli ve yabancı turistler deniz sezonunu açtı. Hava sıcaklığının 19 derece olarak ölçüldüğü Fethiye'de, plajlarda renkli görüntüler oluştu. 

Hava sıcaklığının 19, deniz suyu sıcaklığının 17 derece olarak ölçüldüğü Fethiye'de, yazdan kalma günler yaşanıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 1- 2 Mart'ta hava sıcaklığının 8 ile 10 derece düşeceğini ve yağışlı havanın yurdu etkisine alacağını açıklarken, Fethiye'de şubat ayının son günlerinde yerli ve yabancı turistler plajları doldurdu. Baharın gelişini müjdeleyen ikinci cemre suya düşerken pek çok turist Ölüdeniz Sahili'nde deniz keyfi yaptı. Dakikalarca mavi sularda kulaç atarak deniz keyfi yapan turistler, daha sonra kendilerini sıcak kumlara atarak güneşin tadını çıkardı. Bazı vatandaşlar güneşin yakıcı sıcaklığından korunmak için şemsiyelerin altına sığındı. Aileleriyle sahile gelen çocuklar ise kumda oynayarak eğlendi. Dünyanın en iyi yamaç paraşütü bölgeleri arasında gösterilen Babadağ ise güneşli günde atlayış yapmak isteyenleri ağırladı.
Fethiye’de deniz sezonunu açan İngiliz turist Josie Vanleer, Ölüdeniz’de her şeyin çok güzel olduğunu söyledi. Vanleer, "Güneşli havayı fırsat bilip denize geldik. Deniz gerçekten süper, önce soğuk geliyor ama sonradan alışıyorsunuz" dedi. 
Fethiye’den denize girmek için Ölüdeniz'e gelen Erol Özkul ise "Fethiye gerçekten harika bir şehir. Deniz suyu beklediğimden de sıcak. Herkesi Fethiye’ye bekliyorum" diye konuştu.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol