DEMEK Kİ 'SU ÇEŞMEDEN İÇİLMEZMİŞ'...

AKP’li Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe “Bursa’da su çeşmeden içilir” kampanyası başlatmıştı. Altepe’nin belediye binasına arıtma sistemi kurdurduğu ortaya çıktı.

27 Aralık 2016 Salı 00:03
DEMEK Kİ 'SU ÇEŞMEDEN İÇİLMEZMİŞ'...

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe “içme sularına lağım karıştığı” iddiaları üzerine, kamuoyunda su konusunda yanlış bir algı oluştuğunu belirterek “Barajdan gelen su arıtma tesislerinde fiziksel ve kimyasal arıtma işlemlerinin ardından en sağlıklı şekilde şebekeye veriliyor. Baraj havzasından gelen suyun ilk önce Japon balıkları test ediyor. Bursa olarak en iyi korunan baraj havzalarına sahibiz” sözleriyle çeşmeden akan suyun sağlıklı olduğunu savunmuştu. AKP’li Başkan Recep Altepe, “Bursa’da su çeşmeden içilir” kampanyası da başlatmış, kampanya ile ilgili TV-gazete, dergi ve billboardlarda reklamlar yayımlanmıştı.

Belediyede çeşme sularına arıtıcı taktırmış

Odatv’nin Bursa’da yayın yapan Olaybursa.com sitesinden aldığı habere göre, “Bursa’da su çeşmeden içilir” diyen AKP’li belediye başkanının belediye binasındaki çeşmelere arıtıcı taktırdığı ortaya çıktı..

41089

Olaybursa.com’un Genel yayın yönetmeni Aydın Güneş’in haberi şöyle;

“Geçtiğimiz gün ziyaretimize gelen MHP Bursa büyükşehir meclis Üyesi Ercan Özel konuyu açınca ilk tepkim ‘yok artık’ oldu! Çünkü Özel’in ifadesine göre geçtiğimiz yıl faaliyete giren Bursa Büyükşehir Belediye binasının çeşmelerinden akan suyun temizlenmesi için binaya arıtma tesisatı kurulmuştu!

Tabi hemen araştırmaya koyulduk. Gerçekten de Bursa Büyükşehir Belediye Binasına ‘Temiz su’ için artıma sistemi kurulmuş! Hatta kurulumu yapan firmanın internet sitesinin ‘Temiz Su Projeleri’ bölümünde yapılan arıtmanın detayları da harfi harfine yazıyor!

Gördünüz mü? Her fırsatta Bursa’dan su çeşmeden içilir diyen Başkan Altepe, Büyükşehir binasına arıtma sistemi kurdurtmuş!

Şimdi Başkanın, ‘Bursa’da su çeşmeden içilir’ kampanyasına kaç para harcadığını bir tarafa bırakarak soruyorum; Bursa’da su çeşmeden içilir mi içilmez mi?”

Başkan Altepe bir süre önce de aktroll hesabından kendi kendine güzellemeler yapmasıyla gündem olmuştu.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 27.12.2016 14:24
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol