'DEFALARCA UYARDIK, UMURSAMADILAR'

Eskişehir'deki Osmangazi Üniversitesi'nde meydana gelen 4 kişinin öldüğü silahlı saldırıdan kıl payı kurtulan Prof.

05 Nisan 2018 Perşembe 18:09
'DEFALARCA UYARDIK, UMURSAMADILAR'

Eskişehir'deki Osmangazi Üniversitesi'nde meydana gelen 4 kişinin öldüğü silahlı saldırıdan kıl payı kurtulan Prof. Ayşe Aypay, rektörlüğü ve YÖK'ü suçladı. Aypay konuya ilişkin şöyle konuştu; 1 buçuk yıldır defalarca dilekçe verdik Volkan'ı korumanın bedelini kim ödeyecek? Suç duyurusunda bulunuyorum rektörlük hakkında YÖK hakkında suç duyursunda bulunuyorum işlem yapmadılar ta ki bugüne dek 4 tane arkadaşımız cenaze olmuş durumda. Ve ben savcılığa gidip ifade vermiş olmasaydım Volkan Bayar'ın 1 numaralı hedeflerinden biri olarak şuanda ben de beşinci bir cenaze olarak yatıyor olacaktım. Volkan Bayar denilen gerçek anlamda vatan haini asıl FETÖ'cü olduğu tescilli FETÖ'cü olduğunu kimse görmek istemedi. Biz defalarca söyledik Volkan Bayar'ın yalan söylediğini söyledik. Mahkeme beraat ettirdi. İftiraya uğradıkları belli oldu arkadaşlarımızın eşim de aralarında ama hala Volkan'ı korudular." diye isyan etti.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Ronald Ben 2018-04-16 14:44:57

WIN GÜVEN MORTGAGES hoşgeldiniz

WIN TRUST MORTGAGES'a hoş geldiniz demek, bir krediyle ilgili yardım almak, finansal ihtiyaçları olan müşteriler için her zaman büyük bir sorun olmuştur. Bu Finansal Forum, finansal ve ekonomik konularda yansımayı teşvik etmek için yola koyulur. Ancak WIN TRUST MORTGAGES [[email protected]] kredi sektöründe fark yarattı. Finansal ihtiyaçlarınızı karşılama ayrıcalığına sahip olduk. Kredi sorunu, ihtiyacınız olan krediyi almanızı engellememelidir.

Kredi / finansal konular için tek kaynak olarak çalışıyoruz. Kredinizi takip etmenize, ihtiyacınız olan kredileri veya parayı almanıza yardımcı olmaya kararlıyız. Kredi oranımız% 2 oranında düşük

Hizmetlerimiz aşağıdakileri içerir: -
* Yatırımcı Kredileri
* Borç Konsolidasyonu Kredisi
* İkinci Mortgage Kredisi
* İşletme Kredileri
* Kişisel Krediler

Size daha fazla bilgi verebilmemiz için bize tekrar yanıt verin.
E-POSTA ------ [[email protected]]
WHATSAPP ------ +2348159907