DAMADIN TAHLİYESİNE ŞOK PERDE ARKASI!

Yandaş yazar Fatih Tezcan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın şantajla tahliye edildiğini öne sürdü. Kavurmacı'nın tahliyesi AKP'li Şamil Tayyar ve AKP'nin kalemi Cem Küçük'ün de tepkisini çekti.

04 Mayıs 2017 Perşembe 15:47
DAMADIN TAHLİYESİNE ŞOK PERDE ARKASI!

İş adamlarına yönelik FETÖ soruşturmasında tutuklanan İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı, sağlık sorunları gerekçe gösterilerek tahliye edildi.

Yandaş yazar Fatih Tezcan, Kavurmacı'nın sağlık sorunları gerekçe gösterilerek tahliye edilmesinin bahane olduğunu ileri sürerek, "FETÖ ve Damat şantaj yaptı, Yargı da bunlara boyun eğdi" ifadelerini kullandı.

Tezcan tahliye kararının ardından kişisel Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Yandaş yazar Tezcan'ın tweetleri şöyle:

1- Kadir Topbaş'ın terörist damadı Ömer Faruk Kavurmacı tahliye edildi. Kadir Topbaş'ın ve FETÖ'nün yargı gücünü bilmeyenlere sürpriz olabilir.

2- Kadir Topbaş'ı deşifre ettiğimde bana Davetiyesiz Yakalama çıkarılınca "BUNDA BU GÜÇ VARKEN DAMADINI DA TAHLİYE ETTİRİR" demiştim. Çıktı...

3- Kadir Topbaş'ın bütün sırları damadı Ömer Faruk Kavurmacı'da. Sağlık sorunu bahane. FETÖ ve Damat şantaj yaptı, Yargı da bunlara boyun eğdi.

4- Ömer Faruk Kavurmacı fiilen serbest kalırsa, toplumdaki "Ak Parti FETÖ ile değil Masumlarla Mücadele Ediyor" algısı büyür. ACİL TUTUKLAYIN!

5- Kadir Topbaş'ın terörist damadının 2 hafta önce 16 Nisan'dan önce sağlık sorunu yok muydu?! Karar Ak Parti'ye kaybettirir! ACİL TUTUKLAYIN!

6- Erdoğan Ak Parti'ye dönüyor! 2 gün sonra Kadir Topbaş'ın alınması beklenirken damadına tahliye! FETÖ CB Erdoğan'a Yargı Suikasti Yapıyor!

7- Atalay Demirci'ye müebbet ama Kadir Topbaş'ın damadına tahliye veren çarpık yargı düzeltilmedikçe "Neden %51,4 aldık?" diye sormak boşunadır

TEZCAN: BU PARA TRANSFERİ TOPBAŞ İNTİHARIDIR

Yandaş yazar Fatih Tezcan, İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın "İstanbul Fatih’te Vatan Caddesi üzerinde 'FETÖ'ye ait bir araziyi almak için İBB'nin 300 milyon lira verdiğini" iddia etmişti. Tezcan, yazısında “Bu para transferi Kadir Topbaş’ın intiharıdır! Artık istifası da yetmez!” ifadelerini kullanmıştı. Bunun üzerine Topbaş, Tezcan'dan şikâyetçi olmuş ve Tezcan hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı.

CEM KÜÇÜK'ÜN DE HEDEFİNDE: İNFİALE YOL AÇAR

Kavurmacı'nın tahliyesine tepki gösterenler arasında AKP'nin kalemi Cem Küçük de bulunuyor. Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Küçük, "Ömer Faruk Kavurmacı'nın hastalığı ve raporlarını açıklamak zorundasınız. Adam kanser mi, başka hastalığı mı var bilelim. Net FETÖcü isimlerin sadece hastalık gerekçesiyle bırakılması ve rapor gösterilmemesi toplumda infiale yol açar. Gerçekten hastaysa elbette bırakılır. Ama kamuoyunun bunu bilmesi lazım" ifadelerini kullandı.

ŞAMİL TAYYAR'DAN İMALI MESAJ

Geçtiğimiz günlerde, "AK Parti eliyle AK Parti'nin altı oyuluyor, yazıklar olsun. Pes ettim, artık yokum" açıklaması yapıp geri adım atan AKP Milletvekili Şamil Tayyar da tahliye kararına tepki gösteren isimler arasında. Kavurmacı'nın adını anmadan, "Uykudan yeni uyananlara günaydın" diye yazan Tayyar, "Geç kahvaltıda 'kavurma' söyleyin, iyi olur!" ifadelerini kullandı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol