DAHA NİCE YILLARA EMD İZMİR AİLESİ...

Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi 22'inci yaşını bir yılbaşı etkinliğiyle birlikte kutladı.

30 Aralık 2011 Cuma 14:58
DAHA NİCE YILLARA EMD İZMİR AİLESİ...

 Türkiye'de ekonomi gazeteciliğinin gelişimine eşlik eden Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi 22'inci yaşını bir yılbaşı etkinliğiyle birlikte kutladı.

EMD İzmir Şubesi Bürosu'nda düzenlenen 22. Kuruluş Yıldönümü ve Yılbaşı Kutlaması'na EMD İzmir Şubesi üyelerinin yanında, Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel ile yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Gazeteciler Sendikası İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği İzmir Temsilcisi Kenan Çimen, İzmir Yargı ve Polis Muhabirleri Derneği Başkanı Ali Eyce ve Sağlık Muhabirleri Derneği İzmir Temsilcisi Erkan Doğan katıldı.
22'inci yaşgünü pastasının kesildiği törende bir konuşman yapan Şube Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Albay, 31 Aralık 1989 tarihinde kurulan Dernek İzmir Şubesi'nin Türkiye'de ekonomi gazeteciliğinin gelişimine eşlik ettiğini, şubenin halen 108 üyeye sahip olduğunu belirtti.





Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Albay, 2011'in gazetecilik mesleği açısından güzel geçmediğini, 2012 yılının gazetecilerin, dava açılmadan, tutuklanmadan, baskı görmeden görevlerini özgürce yapabileceği, haklarını tam olarak alabileceği bir yıl olmasını temenni ettiklerini dile getirdi.
Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel ise gazetecilikte ihtisaslaşmayı ve branşlaşmış gazetecilerin dernek çatısı altında buluşmalarını desteklediklerini ifade etti.
İhtisas dernekleriyle sık sık işbirliği yaptıklarını söyleyen Sertel, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği ile masa takvimi çalışması yaptıklarını, gelecek yıl için Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi ile de bir ekonomi ajandası hazırlayabileceklerini ifade etti. 
Coşkulu geçen EMD İzmir Şubesi 22. Kuruluş Yıldönümü Kutlaması’nda gazeteciler, EMD İzmir Şubesi Denetim Kurulu Üyesi Hüseyin Erciyas’ın akordeonla çaldığı şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek yılın yorgunluğunu attı.















tncyhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol