ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ...

Pararel yapı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu, Saray konusunu da es geçmedi...

12 Aralık 2014 Cuma 16:07
ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplantıda yaptığı konuşmada satırbaşları şöyle:

17 Aralık'ta biz bu oyunu görmeseydik yani dik durmasaydık, 25 Aralık operasyonu yapılacaktı Başbakan nasıl alınacak, bakanlar nasıl alınacak bunların hepsi hazırdı. İddianameler o polisler tarafından hazırlanmıştı. Hatta bizden sonra kurulacak hükümet dahi hazırdı. Kimin Başbakan olacağı, kimlerin bakanlık yapacağı belliydi. Bunların hepsinin belgesi elimizde. haber7...
Kimse kusura bakmasın ben burada acı gerçekleri hatırlatmam gerekiyor. Biz 17 Aralık sonrası inlerine gireceğiz dedik ve girdik. Bu kirli yapının faili meçhul cinayetlere dahi giriştiğini songünlerde görüyoruz. Yolsuzluk kılıfı, yolsuzluk maskesi darbe niyetinin üzerini örtmeye yetmedi. Eğitimden, hizmetten, himmetten bahseden yapının birtakım kirli cinayetlere, faili meçhul cinayetlere dahi bulaştığını işte bugünlerde görüyoruz. Daha da fazlası çıkacak, zincir bunu gösteriyor, daha şaşırtıcı şeyler de görecek duyacaksınız . Zaten tek başına bunu planlayacak zeka ve kapasiteye de sahip değil. Sadece maşa olarak kullanıldılar. Biz bunların inlerine girmeye devam edeceğiz. 

Üzülerek söylüyorum ki bazı iş adamları da bu yapıyla iş tutuyor. Hani eskiden müzik kutuları vardı bozuk para atıp 3-5 dakika istediğiniz müziği dinlerdiniz. İşte bu paralel yapıya kim bozuk para atarsa kendi çıkarları için kullanıyor. Kim bunlar ile iş tutarsa bayrağına ve toprağına karşı ihanet içindedir. Bu çevrelerle iş tutanlar da asla başarılı olmayacaklarını umarım görürler. Bunlara giden her kuruş vatana ihanete gidiyor.

Bu milletin güçlenmesini istemiyorlar. Güçlenen bir Türkiye'yi istemiyorlar. Eskiden ayar verilen ve gündemi belirlenen bir Türkiye vardı. Şimdi ise gündem belirleyen ayar veren bir Türkiye var. Bunu çekemiyorlar.

Bunların şantajından çekinen her kim varsa gelsinler bize elimizden geleni yapalım.  Ulusal basında Türkiye ekonomisi hakkında çıkan olumsuz haberlere karşı moralinizi yüksek tutun.

Bizi ucuz ve kuru tehditler ile korkutmaya çalışanlar 6-7 Ekim olaylarında ellerine yüzlerine bulaşan kanı temizleyecekler. Artık tehditler kirli ittifaklar çözüm sürecini rayından çıkarmaz.

Cumhurbaşkanlığı sarayı ile ilgili giderken sarayı da aldı götürdü diyorlar. Ya bu sarayın tekerliği yok. Buralar millete hizmet edecek. Buraya şu kadar para harcanmış diyorlar. Biz yargıya ait binalar yapıyoruz. İngiltere'de saray restorayona giriyor ayrılan para ne biliyormusunuz 5 milyar dolar. Onların gazetelerinde yaygara görüyormusunuz. Geçenlerde Cameron'a sordum oluyor mu sizde öyle yaygara falan yoo dedi bunlar normal şeyler dedi. O yüzden yineliyorum Cumhurbaşkanlığı Sarayı bizim itibarımızdır itibardan da tasarruf etmek doğru değildir.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 12.12.2014 16:10
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol