Ceren'in Katili İfadesiyle Kan Dondurdu!

Ordu'da bale öğretmeni Ceren Özdemir'i takip ederek evinin girişinde vahşice bıçaklayarak katleden katil zanlısı Özgür Arduç'un dün gece boyunca süren ifadesi kan dondurdu. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

05 Aralık 2019 Perşembe 12:26

Soğukkanlılıkla cinayeti anbean anlatan Arduç, kafasında birisini öldürmek olduğunu ve bunun için yola çıktığını, cinayeti işlemek için önce bir zıpkın almak istediğini ancak daha sonra bir bıçak aldığını belirtti.

Altınordu ilçesinde, 3 Aralık Salı günü Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir’in öldürülmesinin ardından, kamera kayıtlarının incelenmesi, teknik ve analiz çalışmaları neticesinde yakalanan şüpheli Özgür Arduç, ifadesinde cinayeti bir iş yerinden çaldığı bıçakla gerçekleştirdiğini söyledi.

SİLAH ALAMADIĞI İÇİN BIÇAKLIYOR
Edinilen bilgiye göre katil zanlısı, ‘Bir bıçak darbesinde öldürebileceğim kişiler aradım' ifadesini kullandı. Cinayetten önce bir kapüşonlu mont satın aldı.

Cinayet günü Ceren Özdemir’i yaklaşık 4 kilometre takip ettiğini anlatan zanlı, çantasını gasbetmeyi düşündüğü Özdemir’in kendisinden güçsüz olduğunu değerlendirip, evine kadar izlediğini söyledi. Katil zanlısı “Zıpkın almayı düşündüm. Ceren'i gözüme kestirdim, biraz takip ettim. Karşıma yaşlı adam çıktı, büfeye attım kendimi. Takip etmeye devam ettim, fırsat bulduğumda öldürdüm” ifadelerini kullandı. Bir inşaat bulduğunu ve burada sabahladığını, sabah da meyve aradığını, yeni avlar aradığını ama bulamadığını belirtti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 05.12.2019 12:35
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol