CANLI YAYINDA İFTİRA FASLI...

Habertürk'te Didem Arslan'ın sorularını yanıtlayan Darbeyi Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek CHP'ye yönelik iftiralarına devam etti.

30 Mayıs 2017 Salı 00:10

Habertürk'te Didem Arslan'ın sorularını yanıtlayan Darbeyi Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek, CHP'ye yönelik iftiralarına devam etti.

Didem Arslan'ın konuğu olan Petek, Darbeyi Araştırma Komisyonu'nun çalışmalarına dair soruları yanıtladı. Petek, Orgeneral Akar'a yönelttikleri sorulara ilişkin söz konusu cevap metnini henüz incelemediğini söyleyerek bu yönde sorulan sorulara cevap vermekten kaçındı. 

Darbeyi Araştırma Komisyonu'nun hazırladığı raporu açıklarken CHP'ye sahte makbuzla yönelttiği suçlamaya ilişkin sorulan soruları da geçiştiren Petek, anamuhalefete yönelttiği iftiralara devam etti. 

Didem Arslan Yılmaz'ın 2010 referandumunda Gülen'in "Ölülerin bile oy kullanması gerek" sözlerini hatırlatarak bu dönemde AK Parti'nin Cemaat'le arasında problem yoktu, bunu söyleyen kişi trilyonları aktarmamış mıdır sorusuna da kaçamak cevaplar veren Petek, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. 

Petek, Cemaat medyasına kayyum atanmasının ardından CHP'lilerin Zaman, Bugün ve Samanyolu'na yaptığı ziyaretlerin fotoğraflarını göstererek 'CHP FETÖ ile işbirliği yaptı' dedi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
NUH KIZILAY 2017-05-31 10:55:07

Bu Komisyonun başkanı kendini küçültüyor, Milat diye bir şey uydurmuşlar 17-25 den sonra kendilerinden başka herkes fetöcü Asıl Fetöcüleri AKP iktidarının Başladığı yıldan itibaren sorgulayacaksın, Asıl Milat AKP nin iktidar olduğu yıldır, Elebaşlarıda Feto kanalı ve referansı ile MV. Adayı ve MV olanlardır.