CANLI YAYINDA BÜYÜK KAVGA!

Halk TV’de Ruhat Mengi’nin sunduğu Her Açıdan programına konuk olan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Mengi’nin kendisini konuşturmamasına kızdı ve reklam arasında yayını terk etti.

09 Mart 2015 Pazartesi 12:05
CANLI YAYINDA BÜYÜK KAVGA!

 Metin Feyzioğlu, 17 -25 Aralık soruşturmasını başlatan savcıların vatansever ilan edilmelerine karşı olduğunu söyledi ve “İlk dakikadan beri size belki on defa söyledim ama anlatmayı beceremedim” dedi.

Ruhat Mengi ise bu sözlere karşılık “Ben de anlamayı beceremeyen kişi oldum. Siz bugün yine sinirlisiniz. Sizinle bir kere daha program yaptık çok zor oluyor” cevabını verdi.
REKLAM ARASINDA PROGRAMI TERK ETTİ
Sözlerine bir süre daha devam eden Mengi daha sonra reklama arasına gitti. Mengi reklamlar ardından Feyzioğlu’nun randevusu olduğu için programdan ayrıldığını söyledi.
KAPRİSE PRİM VERMEM”
Metin Feyzioğlu, Twitter’dan yaptığı açıklamada ise “Yapılan hakaretler sebebiyle Her Açıdan programını terk ettim. Herkese söz verip, sıra bana gelince duymak istediğini söyletmeye çalış. Reklam sonunda program sunucusu geldi ve ‘sadece sorularıma cevap vereceksin’ dedi. Peki sormadıkları? Bu kaprise prim vermem” dedi.
“CANINIZIN İSTEDİĞİ GİBİ KONUŞAMAZSINIZ”
Feyzioğlu’nun bu çıkışına canlı yayından cevap veren Mengi, “Ben Feyzioğlu’nun Türkiye için ne kadar önemli olduğunu bildiğim için onun saygınlığını korumak üzere ‘randevusu var’ dedim. Fakat kendisi ‘ben terk ettim’ demiş. Evet burada bir tartışma yaşandı. Programın yöneticisi benim, burada miting konuşması gibi başlayıp da canınızın istediği gibi konuşamazsınız.” dedi.
“BEN DE KALMASINI İSTEMEDİM”
Feyzioğlu’nun programa tek başına katılıp sadece kendisinin konuşmasını istediğini söyleyen Mengi, “Böyle bir şey yok. Bugün çok sinirli bir günü. Evet terk etmedi. Ben de kalmasını istemedim. Arkamı dönüp yürüyüp gittim. Kaldı sonra da kızarak gitti. Nasıl isterse” ifadelerini kullandı.
“BANA FİGÜRAN MUAMELESİ YAPTI”
Mengi’nin konuştuğu anlarda tweet atan Feyzioğlu ise şu karşılığı verdi: “Ruhat hanımın şu anda dediği gerçek dışıdır. 10 dk konuşmama tahammül edilememiştir. Verdiği sözü tutmamıştır. Yakışmamıştır. Herkesin sözünü hiç kesmeden konuşturan Ruhat hanım, 10 dk söz kesmeden konuşma hakkı vermemiş, figüran muamelesi yapmıştır.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 09.03.2015 12:09
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
ruhun yaprakların koparıp 2015-03-31 11:38:30

Ruhat Mengi çok saygısız ca davrandı bu bir gerçek