'CAMİMİN MALİYETİ 65 MİLYON LİRA...'

Bayraktar, “Bu cami oldukça maliyetli olacak, 65 milyon lira gibi bir rakama tamamlanacak ve yeni bir yaşam merkezi olacak” dedi.

13 Ocak 2018 Cumartesi 16:26

Derneğe kendisinin yanı sıra çocuklarının da üye olduğunu söyleyen Bayraktar, caminin finansmanı içinse Trabzon halkına güvendiklerini ifade etti.

Hürriyet'ten Hacer Boyacıoğlu'nun haberine göre derneğin 2-3 milyon lira gibi bir parasının olduğunu açıklayan Bayraktar şöyle devam etti:

“Bu projenin başlaması için gereken rakam. Kalanı için Trabzon halkından destek isteyeceğiz. Onların da destek vereceğine eminiz. Hızla çalışmalara başlamak istiyoruz. Proje çok büyük bir proje ve 2019 yılına yetişmesi mümkün olmaz. Trabzon için yeni bir merkezden bahsediyoruz. 150 bin metrekarelik bir meydanı olacak. Caminin altı eğitim kompleksi olacak. Hep beraber caminin hızla yapılabilmesi için çalışacağız. Ben derneğin üyesiyim ve diğer üyelerle birlikte sürecin hızlanması için her türlü desteği vermeye çalışıyoruz.”


Bayraktar, 17-25 Aralık sonrası “Ne yaptıysam Başbakan Tayyip Erdoğan’ın emriyle yaptım” deyip istifa etmiş, kısa bir süre sonra ise, “Bu ifademden dolayı liderimden ve dava arkadaşlarımdan özür diliyorum. Sayın başbakanımız 40 yıldır benim davamın lideridir” diyerek ‘manevra’ yapmıştı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol