'ÇALARKEN' YAKALANDI!..

Referandum çalışmaları için İstanbul’da 400’e yakın araçla 'evet' çalışması yapan AKP, meydanlarda da kurduğu stant ve çadırlarlarda kaçak elektrik kullanarak propaganda çalışmasını sürdürüyor.

23 Mart 2017 Perşembe 00:18
'ÇALARKEN' YAKALANDI!..

'Hayır' çalışması yapanlara yönelik saldırı, gözaltı ve yıldırma yöntemlerine başvurulurken, AKP’nin araçları hiç bir engelleme ile karşılaşmadığı gibi, kurdukları çadırlar da kaçak elektrik kullanıyor.

Redaktif'te yer alan habere göre, İstanbul Şişli’de AKP’nin kurduğu stand için sokaktaki elektrik kutusundan çekilen kaçak elektrik kablosu vatandaşların da tepkisini çekti.

Bir yanda devletin tüm imkanlarını kullanan AKP, öte yandan da kaçak elektrik kullanarak referandum kampanyasının faturasını bir kez daha halkın sırtına yüklüyor.

AKP KAÇIRDIĞI ELEKTİĞİ HALKA ÖDETİYOR

Bilindiği gibi bir çok yerde olduğu gibi  İstanbul Avrupa yakasında elektrik dağıtımını Cengiz-Limak-Kolin konsorsiyumuna devredilen BEDAŞ yapıyor. Kaçak elektrik bedelinin vatandalın faturasına yansıtılamayacağı yönündeki mahkeme kararı üzerine yeni bir yasa çıkararak kayıp kaçak bedelinin yeniden faturalara yansıtılmasını sağlayan AKP iktidarı, vatandaşa haksızlık etmek pahasına BEDAŞ'ı korumuştu.

Bu durumda, İstanbul sokaklarında kaçak elektrikle yapılan 'evet' kampanyasının bedelini de yine halkın tamamı ödemek durumunda kalacak. Eğer bu elektrik kablosu için de ‘montaj’ demezlerse tabi!

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol