'BÜROKRASİYE BASKI HAD SAFHADA'

Gazeteci Ahmet Takan, 24 Nisan'da yapılacak Çanakkale Savaşı 100. Yıl Anma Törenleri'ne dair şok bir iddiayı köşesine taşıdı.

10 Nisan 2015 Cuma 22:15
'BÜROKRASİYE BASKI HAD SAFHADA'

İşte o yazı: 

"AKP, seçim meydanlarında iki kanattan hücum edecek.

"Başbakan" Ahmet Davutoğlu'nun e-muhtıranın yıldönümü 27 Nisan'da ilk meydan mitingini yapması planlanıyor. Recep Erdoğan ise 24 Nisan'da Çanakkale'de olacak.
"Yahu sen yazmamış mıydın; 24 Nisan'a denk getirilen Çanakkale savaşı 100. yıl anma törenleri ile ilgili uluslararası davet skandalını. Yoksa, aynı anda Çanakkale'de hem uluslararası tören hem de seçim mitingi mi olur mu" diye üstüme sıçramayın.
AKP'de numara biter mi!..
Önce büyük başlığı verelim;
"24 Nisan, Erdoğan'ın Çanakkale mitingine, devlet bütçesinden öğrenciler toplanıyor."
Uluslararası törene liderler düzeyinde 102 ülkeye çıkarılan davete yarı yarıya teyit gelmesinden sonra (katılımcıların profili hâlâ açıklanamıyor) canı çok sıkılan Recep Erdoğan talimat verdi. 24 Nisan'da yapılacak törene yurt içinden katılım en üst seviyeye çıkartılacak. Anlayacağınız, tören AKP mitingi havasında geçecek. Erdoğan'ın bu emri bürokratlara baskı olarak döndü. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı mitinge katılım sağlanması için emir verilen bakanlıklar arasında yer aldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı yurt genelinde tüm masraflarını bakanlık bütçesinden karşılamak üzere 6 bin 500 kişiyi 22-26 Nisan arasında Çanakkale'ye taşımak ve barındırmak üzere çalışmalara başladı. İçişleri Bakanlığı da Türkiye İzcilik Federasyonu ile yaptığı protokol ile tüm masrafları bakanlık bütçesinden karşılanmak üzere 810 öğrenciyi izcilik kampı yapma gerekçesiyle 22-26 Nisan arasında Çanakkale'de ağırlayacak. Çocuklar ve gençlerden oluşacak gruplar Çanakkale gezisi ve izcilik kampına katılacakları düşüncesiyle Çanakkale'ye getirilirken, tüm davetliler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programına izleyici olarak katılacakları bir programda olacaklarını henüz bilmiyorlar. Çanakkale'ye gelecek ve götürülerek ağırlanacak kişilerin masraflarının 5 milyon TL'yi bulacağı hesaplanıyor.
Devlet kesesinden seçim çalışması böyle olur!.. Gerekçe de Çanakkale törenleri olunca kim ne diyebilir ki?.. Aman sesinizi çıkarmayın. Hain olursunuz hain!.."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 10.04.2015 23:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol