'Bunu Yaparsan Erdoğan Hesabı Sorulur'

İstanbul Barosu eski Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocasakal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İş Bankası hakkındaki planını değerlendirdi.

18 Ekim 2018 Perşembe 21:49
'Bunu Yaparsan Erdoğan Hesabı Sorulur'

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e ait hisselerin Hazine’ye devredilmesi tartışmasını başlattı.

Türk Dil Kurumu ve Türk Tarih Kurumu tarafından Atatürk'ün vasiyeti üzerine kullanılan hisselerin hazineye devredilmesini isteyen Erdoğan'a sert tepkiler geliyor.

İstanbul Barosu eski Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocasakal'dan da, Atatürk'ün vasiyeti olan İş Bankası hisselerinin hazineye devredilmesi tartışmalarına ilişkin çok sert bir açıklama geldi.

Halk TV'de konuşan Kocasakal, "Siz bir vasiyeti çiğniyorsunuz, Ulu Önder'in kemiklerini sızlatıyorsunuz. Bunun bir bedeli olur, bunun hesabı mutlaka sorulur hukuki ve siyasi manada. Bu bugün olamasa dahi yarın bir gün olur" dedi.

Bilindiği üzere Korkusuz Yazarı Can Ataklı da önceki gün, Erdoğan'ın asıl amacının bankayı Varlık Fonu aracılığı ile Almanlara satmak olduğunu açıklamış, CHP'yi özellikle bu konuyu vurgulaması konusunda uyarmıştı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 18.10.2018 23:24
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol