'Bülent Arınç O Kadını Hamile Bıraktı'

Yeni Akit’ten kovulan köşe yazarı Mehtap Yılmaz, Bülent Arınç'ın büro çalışanı bir kadını hamile bıraktığını iddia etti.

23 Ekim 2018 Salı 12:25

Yeni Akit’ten kovulan köşe yazarı Mehtap Yılmaz , AKP’li eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yardım ettiği bir kadından çocuğu olduğunu iddia etti.  

Twitter’dan paylaşımlar yapan Mehtap Yılmaz , “Twitter'den +18 paylaşım yapan Bülent Arınç mı bana terbiyeden, edepten, ahlaktan söz ediyor? Büro çalışanı bir hanımı hamile bıraktığı, sonra da çocuğuna sahip çıkmadığı iddia edilen Arınç mı? AK Parti camiasında herkesin bildiği ama konuşmaktan korktuğu bir vaka bu...” dedi.

“Buradan hareketle Bülent Arınç denen kifayetsiz muhteris edepten, ahlaktan söz edecek en son kişi bile değildir!” diye yazan Mehtap Yılmaz, “Habertürk'te bir de ‘mutlu eş’ edebiyatı yapıyordu utanmadan!  Twitter'den kazayla yaptığın +18 paylaşım nedir o zaman? Yardım ettiğin kadından çocuk yapmak nedir? Tüylerim diken diken oluyor bu "ideal eş" maskeli çapkınları gördüğüm zaman! Midem bulanıyor...” tweetlerini attı.

[Haber görseli]

Mehtap Yılmaz , Bülent Arınç hakkında yazdığı yazısı nedeniyle Akit gazetesinden kovulmuştu.

Bülent Arınç da Habertürk'te bir programa katılmış,  Yeni Akit yazarı Mehtap Yılmaz'a sert sözlerle yüklenmişti.

Arınç, programda isim vermeden Mehtap Yılmaz'a yüklenerek, "Maalesef Ak Parti’yi koruyacağım diye veya Sayın Erdoğan’ı daha güçlendireceğim diye çok yanlış hareket yapanlar var. Güya yazı yazıyorlar güya internet ortamında bir takım şeyler yayıyorlar. Bunların hiçbirisinin Ak Parti’ye ve Sayın Erdoğan’a faydası yok, zararı var. Biz zarar göreceksek en çok bu edepsiz takımından göreceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

BÜLENT ARINÇ: DAVA AÇACAĞIM 

Mehtap Yılmaz'ın iddalarına kişisel Twitter hesabından yanıt veren Bülent Arıç, Yılmaz hakkında dava açacağını kaydetti. 

Arınç'ın tweetleri şöyle:

Çamur üslubu ve çirkefliği karakter haline getirmiş, kendi fantezi dünyasında yaşayan, ağzından irin damlayan, çirkin iftiralarla beni hedef alan ilkesiz, kişiliksiz şahıslarla yargı önünde hesaplaşacağım.

Hamdolsun yıllardır siyasi arenada ve toplum önünde özel hayatı, aile yaşantısı ve fikirleri didik didk edilmiş; sonucunda güzel ahlaktan, güzel örneklerden başka hiçbir şey bulunamamış bir insanım.

Böylesi edepten, ahlaktan nasipsiz kişilerin iftirası benim üstüme yapışmaz. Dostlarımız ve sevenlerimiz müsterih olsunlar.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 08.02.2021 10:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol