BU NASIL İBADET?

ATAŞEHİR'de kesim yerine götürülürken ipini kopararak kaçan gözleri bağlı boğa, kurban atıkları için açılan çukura düştü. İçi kan ve kurban atıklarıyla dolu çukurda saldırganlaşan boğa, iğne ile uyuşturulup çıkarıldı.

04 Ekim 2014 Cumartesi 14:56
BU NASIL İBADET?

 Yenisahra'da kurulan kurban satış yerinde, sahibi tarafından kesim yerine götürülen boğa, ipini kopardıktan sonra kaçmaya başladı. Kurban atıkları için açılan çukurun etrafındaki bariyerleri deviren boğa, 3 metrelik çukura düştü. Gözleri bağlı olaark kan ve kurban atıkları dolu çukura düşen boğayı çıkarmak için olay yerine itfaiye çağrıldı. Kurban pazarındaki vatandaşların meraklı bakışları altında beline ip bağlayarak çukura giren bir itfaiye eri, boğanın saldırgan hareketleri yüzünden başarılı olamadı. Bunun üzerine Ataşehir Belediyesi'nden veteriner çağrıldı. 

Veterinerin uyuşturucu iğne atmasının ardından tekrar çukura giren itfaiye eri, boğanın tam olarak uyuşmaması yüzünden, ikinci kez yukarı çıkmak zorunda kaldı. İkinci kez atılan iğnenin ardından boğa uyuşarak kanın içine yığıldı. Bunun üzerine iki itfaiye eri tekrar çukura inerek boğanın boynuzlarına ve karnına ip bağladı. Yaklaşık iki saat süren çalışmalar sonunda boğa vinç yardımıyla yukarı çekildi.
Murat DELİKLİTAŞ / İSTANBUL

DHA





Son Güncelleme: 04.10.2014 15:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol