BU AKŞAMA DİKKAT!

Meteoroloji, bu akşam saatlerinden sonra İzmir, Aydın ve Muğla ile Balıkesir'in Ayvalık, Edremit, Gömeç, Burhaniye ve Çanakkale'nin Ayvacık İlçelerinde kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı.

16 Eylül 2013 Pazartesi 13:28
BU AKŞAMA DİKKAT!

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü, akşam saatlerinden sonra İzmir, Aydın ve Muğla ile Balıkesir'in Ayvalık, Edremit, Gömeç, Burhaniye ve Çanakkale'nin Ayvacık İlçelerinde kuvvetli yağış uyarısı yaptı.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Ülkemizin güneybatı kesimlerinin bu akşam saatlerinden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.
Sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların akşam saatlerinden sonra kuvvetlenerek, özellikle gece saatlerinde İzmir,  Aydın ve Muğla ile Balıkesir'in Ayvalık, Edremit, Burhaniye ve Çanakkale'nin Ayvacık ilçelerinde etkili olması (20-50 kg/metrekare) bekleniyor.
Beklenen kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın neden olabileceği ani sel, yerel su baskını, yağış anında ani kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalara karşı tedbirli olunması gerekmektedir."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 16.09.2013 13:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol