BÖYLE AHLAKSIZLIK GÖRÜLMEDİ!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haller Müdürlüğü gece amiri Ömer Akbayrak'ın facebook'daki iğrenç paylaşımına tepki kısa zamanda çığ gibi büyüdü.

13 Nisan 2017 Perşembe 17:24
BÖYLE AHLAKSIZLIK GÖRÜLMEDİ!

İBB çalışanı Ömer Akbayrak’ın facebook paylaşımı şöyle; “Sevgili dostlar. CHP açıkça savaş ilan ederek bu hususta elinden geleni ardına koymamaktadır. Mecliste başladıkları saldırganlıklarını tüm eylem ve söylemleri ile ‘evet’çilerin üzerine çevirmişlerdir. 17 Nisan günü savaşı kazanınca, bunların karıları ve kızları ganimet olarak ‘evet’çilere helaldir”.

PAYLAŞIMI SİLDİ

Gelen tepkiler üzerine belediyede amirlik yapan Ömer Akbayrak facebook paylaşımını sildi. Paylaşım silinmeden önceki yorumlar da en az paylaşım kadar tepki topladı.

AÇIĞA ALINDI

Bu paylaşımın ardından gazeteciler Büyükşehir Belediyesi basın bürosunu telefon yağmuruna tuttu. Basın bürosundan yapılan açıklamada söz konusu kişinin açığa alındığı, soruşturma başlatıldığı ve paylaşım ile ilgili müfettiş görevlendirildiği bildirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haller Müdürlüğü’nde gece amiri olarak çalışan Ömer A.’ın, dün akşam saatlerinde sosyal medya üzerinde yaptığı iğrenç paylaşımlar yüzünden büyük tepkiler gelmeye başladı. Gelen tepkiler üzerine belediyede amirlik yapan Ömer A. facebook paylaşımını sildi. Paylaşım silinmeden önceki yorumlar da en az paylaşım kadar tepki topladı. Vatandaşlar bu kişinin hesabına girip tepkilerini sürdürmek isterken facebook hesaplarına ulaşılamadığı görüldü.
Ömer A.’ın yoğun tepkiler üzerine sosyal medya hesaplarını kapattığı anlaşıldı.

İBB yöneticisinden ahlaksız paylaşım

Sosyal medya hesabını kapattı!

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 13.04.2017 18:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol