BOŞANDIĞI EŞİNE DE SERVET ÖDEMİŞ!

Mehter takımı ve kılıç kalkan ekibiyle camide çocuğuna sünnet düğünü yaptırıp emekli olan Vali yardımcısı, kendisinden 24 yaş küçük kadınla evlenebilmek için 200 bin lira tazminat ödedi.

31 Mayıs 2014 Cumartesi 12:02
BOŞANDIĞI EŞİNE DE SERVET ÖDEMİŞ!

 Osmanlı Padişahı Murat Hüdavendigar'ın kabrinin bulunduğu  camide mevlit düzenleyip oğluna sünnet düğünü yaptırıp emekliye ayrılan Bursa Vali yardımcısı Mehmet Özcan'ın, eski eşine 200 bin lira tazminat ödeyerek boşandığı ortaya çıktı.

Mehmet Özcan, 2008 yılında Kocaeli Vali Yardımcısı görevindeyken nüfus müdürlüğünde sözleşmeli personel Nükhet Özcan ile ilişki yaşamış ve bu ilişkiden önceki gün sünnet düğünü yapılan çocuğu olmuştu. Mehmet Özcan, eşi Sevgi Özcan’dan 2011 yılında boşanarak, Nükhet Özcan ile evlendi.  Mahkeme , Özcan'ı boşandığı eşine 200 bin lira tazminat ve ayda 1000 lira nafaka ödemeye mahkum etti. Özcan evliliğinin bitmesinde eşinin kusurlu olduğunu öne sürmüş ve “ Eş olarak görevlerini yerine getirmedi” demişti.

Vali Yardımcısı Mehmet Özcan ve eşi Nüket Özcan, önceki gün 6 yaşındaki oğulları Mehmet'in sünnet düğününde, Osmanlı Padişahı Murat Hüdavendigar'ın kabrinin bulunduğu aynı adı taşıyan camide mevlit düzenledi. Mehter takımı, kılıç-kalkan ekibi ve ateşbazlar gösteri yaptı. Şehzade kıyafeti giyen Mehmet camiye at üzerinde geldi. Şadırvanının önüne taht kuruldu. Konuklara bakır kaplarda ikramlar yapıldı. Öğle namazı sonrası, mevlit okutularak, davetlilere pilav ikram edildi. Özcan 2. sünnet törenini de Bursa Hilton otelinde yaptı. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 31.05.2014 12:05
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol