BİRER İKİŞER GİDİYORLAR...

Melih Altınok'un Show TV'den kovulmasının ardından şimdi de Sabah Gazetesi yazarı Sevilay Yükselir'in kovulduğu iddia edildi.

09 Haziran 2015 Salı 11:15
BİRER İKİŞER GİDİYORLAR...

 AKP’nin 7 Haziran seçimlerindeki oy kaybının ardından yandaş medyada depremler sürüyor. Medyaradar’ın iddiasına göre, seçimden kısa süre önce HDP’ye desteğini açıklayan Sabah Gazetesi köşe yazarı Sevilay Yükselir kovuldu. Sevilay Yükselir, seçim öncesindeki ‘HDP Meclise girmeli’ açıklamalarının ardından seçim sonrasında da AKP’ye muhalefetini sürdürmüştü. Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın “HDP bundan sonra çözüm sürecinin ancak filmini yapar” şeklindeki sözlerini Twitter’dan eleştiren Yükselir, şu mesajları paylaşmıştı:

“Kim bu kargalar?’ diye mi soruyorsunuz. AK Parti’nin kaybına sebep olan ve olmaya da devam eden. İşte onlardan biri.. Akdoğan ve onun gibi siyasi analiz yetisi sıfırlar konuşmaya devam ettikçe kayıp devam edecek. Davutoğlu’nun ilk icraatı YA’ya sus demek olma.”
 
İddiaya göre bu köşe yazıları ve tweetler Sabah yönetiminin tepkisine neden oldu ve Yükselir kovuldu.
 
SEVİLAY YÜKSELİR’DEN İLK AÇIKLAMA
AKP’nin 7 Haziran seçimlerindeki oy kaybının ilk yansıması Sabah Gazetesi’nde attığı tweetlerle hedefteki isim olan köşe yazarının gönderilmesi oldu. Sabah Gazetesi köşe yazarı Sevilay Yükselir kovuldu. Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükselir, seçim öncesindeki ‘HDP Meclise girmeli’ açıklamalarının ardından seçim sonrasında da AK Parti’ye muhalefetini sürdürmüştü.   Sevilay Yükselir Twitter’dan yaptığı açıklamada kovulduğu haberini doğruladı. Yükselir, “Zorunlu olarak bu açıklamayı yapıyorum zira telefonlarım kilitlendi.Haberler doğru.7 yıldır yazarı olduğum Sabah Gazetesi ve aHaber yönetim. Seçim süreci boyunca HDP’nin barajı geçmesi ve oy desteğim benimsemediğinden işime son verdi.Herşeyin hayırlısı olsun.Gazeteciliğe devam. Bu arada mesele vicdan olunca biran bile tereddüt etmeden onu tercih etmiş biri olarak,meslektaşlarım tarafından eleştirilmeyi hak etmiyorum” dedi. Yükselir, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın “HDP bundan sonra çözüm sürecinin ancak filmini yapar” şeklindeki sözlerini Twitter’dan eleştirmişti. Yükselir, şu mesajları paylaşmıştı: “Kim bu kargalar?’ diye mi soruyorsunuz. AK Parti’nin kaybına sebep olan ve olmaya da devam eden. İşte onlardan biri.. Akdoğan ve onun gibi siyasi analiz yetisi sıfırlar konuşmaya devam ettikçe kayıp devam edecek. Davutoğlu’nun ilk icraatı YA’ya sus demek olma.”

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 09.06.2015 11:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol