BARİ BUNU MİT YAPABİLSEYDİ...

Türkiye adeta bombasız, saldırısız bir tek gün geçirmezken MİT'in istihbarat zaafiyeti ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

09 Haziran 2016 Perşembe 01:59
BARİ BUNU MİT YAPABİLSEYDİ...

Gazeteci Ahmet Takan, güvenlik bürokrasisinden üst düzey bir kaynağının kendisine yaptığı açıklamayı tüm kamuoyuyla paylaştı. İşte Takan'ın yazısının ilgili bölümü:

" Türkiye'nin ciğeri kavrulurken saraydaki saltanat oyunları bitmiyor. Muhalefet partilerinin hali de ortada. Önünde bombalı araç patlatılmış binalardan farkları yok. Cam kırıklarını süpürmekle vakit geçiriyorlar!..Bıktık artık!..Her acının ardından çıkıp; "üstesinden geleceğiz", "hadlerini bildireceğiz", "terörün kökünü kazıyacağız", "terörden bıktık", boş konuşmalarından.Öldürülen terörist sayılarını açıklamakla milletin yüreği soğumuyor. Bedeli ödeyen gariban vatan evlatları. Onların geride bıraktıkları acılı aileleri...


Boş güvenlik zirvelerinin görüntüleri de kusma aşamasına getirdi bizleri. Bombalı araç, canlı bombalar patlıyor. Şip şak güvenlik zirvesi, ya saray ya da Çankaya Köşkü'nde toplanıyor. Hemen arkasından beylik açıklamalar. Ertesi gün bir daha patlıyor Türkiye.Aklımızla, yüreğimizle, duygularımızla alay eden siyasetçiler kervanı!..Artık bazı gerçekleri açıktan, cesaretle yazma zamanı...Hani şu her patlamanın ardından yapılan "esasında vatandaşlara hissettirilmeden şu kadar canlı bomba, bomba yüklü araç yakalandı" açıklamaları var ya!..

Pansuman misali!.. Utanmadan kendilerine başarı payı çıkarıyorlar!..

Güvenlik bürokrasisinden çok üst düzey bir kaynağım geçenlerde söylemişti; "Yakalanan araç ve canlı bombaların istihbaratlarının çoğu CIA'dan geliyor. Bildiklerinin ne kadarını söylüyorlar bilemiyoruz" diye.


Saray'a güvenilir yeni MİT Müsteşarı aranırken, bilin bakalım Hakan Fidan nereye Büyükelçi atanacak?..Bu halde!.. En hafif deyimiyle bu paspallıkta, terörün kökünü kazıyacaklar. Öyle mi?..

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 09.06.2016 12:18
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol