BANKA BORCU OLANLAR MUTLAKA OKUYUN!

Elini rahatlatmak isteyen birçok vatandaş ‘borç transferi’ sistemi ile kredi kartı, ihtiyaç ve taşıt kredisi borcunuzu tek bankada topluyor.

28 Şubat 2017 Salı 10:16
BANKA BORCU OLANLAR MUTLAKA OKUYUN!

Kredi, kart, ek hesap (kredili mevduat hesabı) borçlarını zamanında ödeyemeyenler, diğer bankalardaki borçlarını 'Borç Transferi Kredisi' ile kapatıp, sadece tek bankaya borçlanarak istediği vadede ödeme yapabiliyor.

KİMLİK VE GELİR BELGESİ

Transfer kredisiyle, kapatmak istenilen kredi ve kredi kartı borçları, kredi başvurusu sırasında listeleniyor. Banka krediye onay veriyor. Ardından mevcut açık kredi ve kredi kartının olduğu bankaya gerekli olan parayı EFT ile gönderiyor. Kart ve kredi borcu tamamen kapatılıyor. EFT için ücret alınmıyor. Transfer kredisi için müşteriden kimlik, gelir belgesi ve fatura (elektrik, su) isteniyor.

20 BİN LİRAYA KADAR

Bankalar düzenledikleri kampanyalarla 20 bin liraya kadar 'transfer kredisi' veriyor. Faiz oranları aylık yüzde 1.21-1.84 arasında değişen kredinin vadesi 48 aya kadar çıkıyor. 48 ay vadeyle 10 bin lira kredi çekenin ödemesi 324 liradan başlıyor. Vade uzadıkça faiz de artıyor. Bankalar değişik tutarlarda hayat sigortası da talep edebiliyor. Çıkan krediyle, vadesi gelmemiş kalan borç taksitlerinin hepsini birden ödeyebilirsiniz.

KART BORCUNU KREDİYLE ÖDE

Posta'nın haberine göre kredi kartının sadece yüzde 30-40'lık asgari ödemesini yapıyorsanız, geri kalan tutara her ay yüzde 1.84 faiz biniyor. Asgari ödeme tutarını da ödeyemediğiniz durumda yani tüm taksidi geciktirdiğinizde gecikme (temerrüd) faizi yüzde 2.34'e çıkıyor. Bu şekilde yüksek faiz ödeyeceğinize ihtiyaç kredisi çekerek borcunuzunu hemen kapatıp 48 ay vadeyle ödeyebilirsiniz. Böylece kredi kartı limitiniz de serbest kalmış olur.

KİMİN İÇİN DAHA AVANTAJLI?

Borç kapatma kredisi, hangi bankaya ya da hangi karta borcunuz olduğunu düşünmeden, son ödeme tarihlerini karıştırmadan tek borcu takip ederek ödeme kolaylığı sağlıyor. Bu yüzden eğer farklı ödeme tarihleri olan ve bütçenizi zorlayan birden fazla kredi/kredi kartı borcunuz varsa borç transfer seçeneğini değerlendirin. Borcun tamamı tek kalemde kapatılacağından taksitleri tek bir günde ve belli bir tutarda ödeyebilirsiniz.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
freda pat 2018-04-29 10:28:28

Herkese merhaba, Benim adım Freda pat, Alabama, United State'denim, çeşitli kredi borç verenlerinden iki kez uyguladıktan sonra Mr Jasmine yürüteç {([email protected])} kredimi nasıl aldığımı ifade etmek için buradayım Bu forumda borç verenler olduğunu iddia eden, borç vermelerinin gerçek olduğunu düşündüm ve uygulandım ama bir arkadaşım beni arzusuyla ödünç vereceğine söz vermiş olan Jasmine Walker'a beni tanıtmadan bana hiç borç vermediler. Gerçekten herhangi bir gecikme olmadan söz vermişti, şüphelerim vardı ama asla inanmayacağım. Daha önce kredimle ilgili olarak bana yardım eden ve hayatımı daha iyi bir şekilde değiştiren Sayın Jasmine Walker'la tanışana kadar güvenilir kredi borçları olduğunu hiç düşünmemiştim. Orada hala çok iyi borç verenler var biliyorum ama orada size tavsiye ederim Sayın Jasmine yürüteç, onun bakım ve anlayış denemek için güvenilir kredi borç veren arıyor. Ayrıca acil bir krediye ihtiyacınız varsa veya projeleriniz için finansman istiyors

Avatar
Max Bent 2018-04-07 11:27:17

Borçlarınızı temizlemek için acil bir krediye mi ihtiyacınız var veya işinizi geliştirmek için bir öz kaynak kredisine ihtiyacınız var mı? Bankalar ve diğer finans kuruluşları tarafından reddedildiniz mi? Bir kredi konsolidasyonuna mı yoksa ipoteğe mi ihtiyacınız var? Tüm finansal problemlerinizi geçmişte bir şey yapmak için burada olduğumuzdan daha fazlasını aramayın.

Bu kolay bir kredi şirketidir. % 2'lik makul bir faiz oranıyla ilgilenenlere kredi sunuyoruz. Ürün yelpazesi 5.000 ABD Doları ile maksimum 100.000.000 ABD Doları arasında değişmektedir.

Maksimum güvenlik bizim önceliğimiz olduğu için kredilerimiz sigortalıdır.

Bize e-posta ile ulaşın: [email protected]


Saygılarımızla
Max Bent
[email protected]
 
% 2 Orijinal Kredi ve Garanti
[email protected]

Misafir Avatar
350$ DOLANDIRDILAR 2019-07-25 20:35:53 @Max Bent

BU GÖTVERENLERE KANMAYIN KREDI YAMYAMLARI

Beğenmedim! (0)
Avatar
Derek Douglas 2018-04-30 02:13:32

Merhaba

     Mali yardıma ihtiyacınız var mı? Yeni ev almak için ya da yatırım için bir krediye ihtiyacınız var mı,% 2'lik düşük faiz oranıyla hızlı bir mali yardıma mı ihtiyacınız var? ödenmemiş faturalarınızı ödemek için? Bu kadar çok banka tarafından reddedildin mi?

  İşletmenizde genişlemek için finansmana ihtiyacınız var mı? kişisel nedenlerle kişisel finans? tüm finansal sorunlarınızı çözmeyi taahhüt ediyoruz.

şimdi bize ulaşın. Email: [email protected]

Postanı bekle.
Sevgiler,
Derek Douglas
[email protected]

Misafir Avatar
KREDI MAFYASI DOLANDIRICILAR 2019-07-25 20:34:12 @Derek Douglas

ANANIZI SATIN PEZEVENKLER

Beğenmedim! (0)
Avatar
[email protected] 2018-05-03 18:03:24

Merhaba hayatım
Ucuz ve uygun fiyatlı krediye ihtiyacınız var mı? Evet ise, bugün dünyanın herhangi bir yerinde 500 ila 25.000.000 $ arasında değişen hızlı ve kolay bir kredi için bugün bizimle iletişime geçin ve% 3'lük bir faiz oranıyla, tüm bireylere ve 60 saat içinde finansal borç ihtiyacı olan şirketlere. [email protected] aracılığıyla bize ulaşın

Avatar
Murat Acar 2018-05-04 01:33:42

Merhaba,
Finansal ihtiyaçlarınızı çözmek için acil bir krediye ihtiyacınız var, Biz 5000 $ 'dan $ 10.000.000.00 $' a kadar kredi teklif ediyoruz, güvenilir, verimli, Hızlı ve dinamik,% 100 Garantili de (Avro, Pound ve TL) kredi veriyoruz İlgilendiğiniz takdirde tüm Krediler için geçerli faiz oranı (% 2).

E-posta: ([email protected])

Teşekkürler.

Avatar
Harry 2018-05-06 22:16:24

Pentru solicitari urgente de credit, va rugam sa vizita?:[email protected]

Avatar
Harry 2018-05-06 22:18:17

Pentru solicitari urgente de credit, va rugam sa vizita?:[email protected]

Avatar
NICHOLAS PATRICK 2018-05-07 11:37:56

Merhaba Görüntüleyenler bu sitede adı Annamaria Plesa. Romanca yaşıyorum Bu fırsatı, tüm kredi başvuru sahiplerini çok dikkatli olmak için uyarmak istiyorum çünkü her yerde çok fazla dolandırıcı var. Birkaç ay önce, maddi olarak kilitlendim ve çaresizliğim yüzünden birkaç çevrimiçi borç veren tarafından dolandırıldım. Bir arkadaşım beni, beni stressiz bir şekilde 48 saatin altında 20.000 avroluk bir borç alan NICHOLAS PATRICK adında çok güvenilir bir alacaklıya yönlendirene kadar neredeyse umudumu kaybettim. Herhangi bir krediniz varsa, aşağıdaki e-posta adresinden şimdi irtibat kurun ([email protected]). Bu fırsatı, tüm kredi başvuru sahiplerini uyarmak için kullanıyorum çünkü cehennem alacakları bu cilvelerin eline geçtiğim için teşekkür ederim.