BABAM İÇİN DUA EDİN...

Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'ın beyin ölümü gerçekleştiğine dair haberlerden sonra Mehmet Ali Birand'ın oğlu Umur Birand açıklama yaptı. Umur Birand Twitter'dan bu mesajı yazdı: "Ben Umur Birand, babam halen yoğun bakımda. İyileşmesi için dua ediyoruz. Gösterdiğiniz sıcak ilgi için çok teşekkurler"

17 Ocak 2013 Perşembe 10:40
BABAM İÇİN DUA EDİN...
Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'ın beyin ölümü gerçekleşti. Birand, dün safra kesesindeki stent değişimi için ameliyat geçirmişti. 
 
Mehmet Ali Birand'ın oğlu Umur Birand, Twitter'dan bu mesajı yazdı: "Ben Umur Birand, babam halen yoğun bakımda. İyileşmesi için dua ediyoruz. Gösterdiğiniz sıcak ilgi için çok teşekkurler"
 
Cihan Haber Ajansı da bu haberi geçti:
 
Safra kesesindeki sorunlar nedeniyle dün yoğun bakıma alınan Gazeteci Mehmet Ali Birand'ın beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.
Safra yollarındaki sorun sebebiyle Özel Amerikan Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Birand’ın beyin ölümünün gerçekleştiği belirtildi. Hastane yetkilileri dün yaptığı açıklamada Birand’ın safra yollarındaki darlığa yönelik bir girişim geçirdiğini ve gözlenen kardiyak sorunlar nedeniyle yoğun bakımda izlendiğini açıklamıştı.
 
MEHMET ALİ BİRAND KİMDİR?
 
1941 yılında doğan Mehmet Ali Birand, Galatasaray Lisesi Mezunu. Birand, 1964 yılında Milliyet gazetesinde başladı. Abdi İpekçi'den sonra kısa bir dönem Milliyet'in genel yayın yönetmenliğini yaptı. Sabah gazetesinde köşe yazarlığı, TRT ve Show TV'de 32. Gün programını yaptı ve Show TV'de ana haber bültenini sundu (1992-1995). CNN Türk yöneticilerinden biri olmakla birlikte 32. Gün'ü; Kanal D'de ise ana haber bültenini sunuyordu.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol