'ATAM SENDEN ÖZÜR DİLERİZ...'

Trabzon'da, CHP il örgütü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

23 Nisan 2017 Pazar 14:16
'ATAM SENDEN ÖZÜR DİLERİZ...'

Meydan Parkı Atatürk Alanı'nda toplanan yaklaşık CHP'li yaklaşık 100 kişilik grup, düzenlenen etkinlikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinliğe partililerin çocukları da ellerinde Türk bayraklarıyla katıldı.

"ATAM SENDEN ÖZÜR DİLERİZ"

Etkinlikte konuşan HALK-LİS sözcüsü Berfin Karan, " 23 Nisan'ı ilk defa içimiz buruk bir şekilde kutluyoruz. Atamızın bize emanet ettiği milli egemenliğe millet olarak sahip çıkamadık. Bir asır önce bütün halka verilen yetkiyi tek adama devrettik. Atam senden özür dileriz. Bu ülkenin geleceği, gençliği, demokrasisi hiçbir referandum sandığına sığmaz. Halkın iradesinin sandıkta çalınmasına izin vermeyeceğiz. Artık Mustafa Kemal'in askeri değiliz, Mustafa Kemal'in askeri olmak bu ülkeyi kurtarmaz. Bundan sonra hepimiz birer Mustafa Kemal'iz. Bayramımız kutlu olsun" dedi.
Nermin Eyüboğlu adındaki yaşlı kadının elinde Türk bayrağı ile 23 Nisan için yazdığı şiiri seslendirmesi sonrası kutlama etkinliği sona erdi.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol