'ASLINDA HERŞEYİ BİLEREK YAPIYOR...'

Bir dönem Star gazetesi ve Yeni Şafak'ta yöneticilik yapan gazeteci Levent Gültekin, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hakkında bir iddiayı gündeme getirdi.

17 Ekim 2015 Cumartesi 11:02
'ASLINDA HERŞEYİ BİLEREK YAPIYOR...'

 Bugün Tv'de katıldığı 'Özgür İfade' programında konuşan Gültekin, "Benim Tayyip Bey'e söylemekten utandığım sözleri yeminle söylüyorum AKP'de Genel Başkan Yardımcısı düzeyinde bir yönetici bana söyledi. 'Sen Tayyip Bey'in yanlış yaptığını zannediyorsun. Tayyip Bey ülkeyi bölmeye çalışıyor, siz farkında değilsiniz' dedi" iddiasında bulundu.

 
Gültekin'in açıklamaları şöyle:
 
"AK Parti içerisinde bir tane haysiyetli adam yokmuş. O başka. Kişiliği olmuş olan bir adam olsaydı şunu derdi: “Bayrak da açmıyorum, muhalefet de etmiyorum. Ama ben bunları kabul etmiyorum.” Bu kadar, işte. İnanmıyorlar mı? Öyle konuşmalar duyuyorum ki… Benim Tayyip Bey'e söylemeye imtina ettiğim şeyleri, ben AKP'de Genel Başkan Yardımcısı düzeyinde bir yöneticiden dinledim. O arkadaş, hala partide ve genel başkan düzeyinde. “Tayip Bey'in politikalarını eleştiriyorsun, yanlış yapıyor diye. Sen yanlış yaptığını zannediyorsun, Tayyip Bey ülkeyi bölmeye çalışıyor. Yeminle söylüyorum. Farkında değilsin, Tayyip Bey'in derdi ülkeyi bölmek.” “Sen ne yapıyorsun?” dedim, “Kurtulmanın yolunu arıyorum.” dedi. Komplo teorilerine inanmam. Ama şu anda, o kişinin söylediği yere geldim, devlet ülkeyi bölmeye çalışıyor. Yanlış polikita demiyorum. Doğuya gönderilen polislerin kimliğine baktığımızda, oradaki insanların davranışlarına baktığımızda. O panzerin arkasına cenazenin bağlanıp, devletin verdiği tepkiye… “Yanlış işler” dersin bunlara, sanki bardak kırılmış. İnsanlığı sürüklüyor yerde. “Bir daha böyle bir şey görürsem idam ederim” demen lazım ki, toplumun öfkesini alasın.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 17.10.2015 11:07
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Musa Erdem 2015-10-17 13:09:03

Sizler yenimi anlıyorsunuz bu Akepenin ne ve nasıl bir proje,imalat oldugunu.Durduk yerde bunlara Bop eşbaşkanlığının kimler tarafından ne için verildiğini. Biz bunları halkımıza yıllardır anlatıyoruz. Bunlar 12 eylül 1980,esas koküde 1946 yılına Amerika 'nın sağlam işbirlikçisi Menderes 'e dayanir.Bu RTE Baykal 'la beraber çıktıkları (2002yılı olması lazım) ilk ve son Tv.daki tartışma programında Milletvekilliği dokunulmazlığını kaldırma sözü vermemismiydi,ne oldu kalktimi Mv.dokunulmazligi.Başka bir konu;12 eylülün dayattığı antidemokratik 1982 anayasasinin getirdigi Yök, sendikalar yasası, siyasi partiler yasası ve en önemliside secimlerde baraj sistemi,13 senedir kaldirildimi bunlar,hayır kaldırılması şöyle dursun hala muhafaza edilmeye çalışılıyor. Adam Hdp barajı aşmasında o bölgenin milletvekillerini ben alayım diye ülkeyi kan gölüne çevirerek yeniden seçimlere götürüyor, 2 ayda bu ülkede ne degistide tekrar secim yapıyoruz,ve bu bombalar neden Akepe mitinglerinde ve bunlari destekleyen toplantılarda olmuyorda bunları sevmeyenlerin toplantılarında oluyor.Şimdi kalkıpta buna taktiri ilahimi diyecegiz evet ne diyecegiz.En komik yanida ortada olayların failleri yok,gulermisin aglarmisin.Evet arkadaşlar bir hukuk devletide faili meçhul diye bir kavram yoktur.Eger faili meçhul deniyorsa bilinki ogünün muktedirleridir failleri.

Avatar
filiz ekinci 2016-02-06 16:32:10

sevgili gültekin beyi taktir ediyorum..çok onurlu duruş sergileyen bir kaç kışiden biri.zor zamanlarda..bu duruşu mesleği pahasina sergilemek.
burda.her baba yiğidin..harci değil..ee biz biliyorduk..gibi beylik sozlere gerek yok..gazeteciler..toplum önünde..faşist..yonetim bicimleri...sayin gultekin gibi..onurlu gaztecileri.
çok kolay hedef haline getirerek linc..kampanyalari..baslatiyor..onun icin..ukalaliga..gerek yok..cesaretini kutluyorum..sayin gultekin..

Avatar
mehmet akif hastunc 2016-02-06 01:58:09

toplumu ajite ediyorsunuz...bilindik seyler bunlar...amacida toplumun psikolojisini olcmek tepkiyi gormek..ona gpre hareket etmek...akp nin on numara calisan tek bir kurumu var oda toplum muhendisleri...hepside yabanci misyonerler...ankarada kendilerine ofis acan calismalati legal kilan bu hukumettir..mossad fbi.cia hepsi ank ofise sahip....garip ama gercek bu..

Avatar
erdogan ozge 2015-10-18 01:12:49

HIRSIZLIKLA KALSA YOLSUZLUKLA KALSA BESTEPENIN HIRSIZINDA TURKIYE ALEYHINE OLACAK HER TURLU DUSUNCE MEVCUT BOLERKEN BIR KURDISTANI VERSE HAYIR O KESMIYOR ERMENISTAN ISTIYOR PONTUSU CANLANDIRMAK ISTIYOR BATI TRAKYAYI YUNANISTANA BIRAKMAK ISTIYOR 8 ADAYI VERDI BILE BU HAIN NE MUSLUMAN NEDE TURKTUR GWLMIS GECMIS EN BUYUK TURK VR TURKIYE DUSMANIDIR KAFIRDIR KATLI VACIPTIR

Avatar
Böyle milete az bile 2016-02-06 20:44:21

adam görevli kardeşim yahahu kuruluşları boşuna seçmedi bop eşbaşkanlığına dedim ya yahudi üdülü orta doğu eşbaşkanı israil uşağı

Avatar
Cengiz akkaya 2015-10-18 11:47:46

Tek bir dünya markası olmayan, lastik donunu hayvanlara verdiği samanı dışarıdan alan, üniversite eğitimi yerlerde sürünen bilim yapamayan bir ülke nasıl güçlenecek kardeşim uyanın artık şu ölüm uykusundan yahu.

Avatar
Me Çolak 2016-02-06 19:11:06

Bu zaman kadar nerdeydi Bülent Arınç

Avatar
Pazarcık 2016-02-07 22:08:52

Levent Gültekin'in bunları yazmasına gerek yok su akıyor göz bakıyor. Farkında değilmisiniz adam her Barış isteyeni ya zindana atıyor ya katlediyor. Deyim yerindeyse suyu sürekli yokuşa sürüyor. Bu adam orayı felakete sürüklüyor. Kürtleri bu konuda suçlamak bence yanlış olur çünkü canını ortaya koymuş mücadele etmektedir. Türk halkının mücadelesi eksik.