APTİ DEYİNCE CEZA.. BAŞBAKAN DEYİNCE HİÇ...

Kemal Sunal'ın bir filmde ''Ulan'' demesi, TV kanalına ceza getirdi. RTÜK üyesi Öztunç ''Başbakan da 'Ulan' dedi, ona niye ceza yok'' diye sordu.

04 Şubat 2014 Salı 10:48
APTİ DEYİNCE CEZA.. BAŞBAKAN DEYİNCE HİÇ...

 Kemal Sunal'ın ''Avanak Abdi'' adlı filmde ''Ulan'' demesi bir TV kanalına ceza getirirken, Başbakan Erdoğan'ın da grup toplantısında aynı kelimeyi kullanması tartışmaya yol açtı.

Gazeteport'un edindiği bilgiye göre RTÜK toplantısında Muğla'da yayın yapan Şah TV'de 20 Kasım 2013 günü yayınlanan Kemal Sunal'ın ''Avanak Abdi'' adlı filmi ele alındı. Filmde Kemal Sunal'ın '' İtoğlu it, ulan, keriz, hıyarto, hergele, dürzü, hırbo'' gibi argo ifadeler kullandığı belirlendi. 

Bu nedenle Şah TV'ye uyarı cezası verilirken, kurul üyesi Ali Öztunç ise Başbakan Erdoğan'ın da grup toplantısında ''Ulan'' kelimesini kullandığını ve bu konuşmayı yayınlayan çok sayıdaki  TV kanalından hiç birine ceza verilmediğini hatırlattı. Şah TV'ye uyarı cezasına karşı çıktı.

Başbakan Erdoğan 19 Kasım 2013 günü yapılan AK Partinin TBMM Grubu toplantısında, ''Sanatçı Ahmet Kaya'ya kimler saldırdı'' diye sormuş ve ''Gezi Parkı'nda bize saldıranlar saldırdı. Şimdi diyorlar ki ben o sırada tuvaletteydim, ben o sırada dışarıdaydım, ulan hepiniz oradaydınız. Kamera kayıtlarında hepinizi görüyoruz" demişti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 04.02.2014 10:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol