ANNESİYLE ARASI AÇILDI...

Taraf gazetesinde kaleme aldığı köşe yazılarıyla tanınan Ayşe Hür, CNN TÜRK’te Enver Aysever’le Aykırı Sorular’a konuk oldu.

11 Ocak 2013 Cuma 11:43
ANNESİYLE ARASI AÇILDI...

 Kısa bir süre önce Taraf gazetesinde yaşanan sürpriz değişimle, gazetenin kadrosundan ayrılan Ayşe Hür, Aykırı Sorular’da kendilerine yönelik eleştirilere cevap verdi ve Türkiye’deki politik düşüncelere dair tespitlerini paylaştı.

5 yıl boyunca yazılarının Taraf’ta yayınlandığını belirten Ayşe Hür, bu süre zarfında bir çok kimse tarafından eleştirildiğini ve çeşitli hakaretlere maruz kaldığını söyledi. Ancak Hür, en çok şaşırdığı tepkinin annesinden geldiğini belirtti ve; “Annem Taraf gazetesinin Türkiye’deki İslamcı kumpasın pazarlamasını yapan bir yayın organı olarak görüyor. Bu yüzden orada yazmaya başladığımda aramızdı ciddi biçimde bozuldu ve bana tavır aldı. Ancak bu ideolojik tavrından dolayı kendisiyle gurur duydum, çünkü bu süreçte kızını değil, ülkesinin kadınlarına faydalı olacağına inandığı fikri destekledi” dedi.
Programın bir bölümünde kendisini “Tarihçi” değil, “Tarihi konular yazan gazeteci” olarak niteleyen Hür, ilerleyen bölümdeyse, kendisini “Tarihçi” olarak tanımladı…

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol