Ankarada Yetkili ve Özel Servisler

Teknolojik bakımdan üstün olan Beyaz Eşya ürünleri ile günlük hayata konfor ve rahatlık getiren Arçelik şirketi, çağın gereğine uygun olarak üretilen cihazları yurdun dört bir köşesine ulaştırmayı başarıyor.

11 Mart 2011 Cuma 10:03
Ankarada Yetkili ve Özel Servisler

Teknolojik bakımdan üstün olan Beyaz Eşya ürünleri ile günlük hayata konfor ve rahatlık getiren Arçelik şirketi, çağın gereğine uygun olarak üretilen cihazları yurdun dört bir köşesine ulaştırmayı başarıyor. Her açından kolay kullanım özelliklerine sahip olan Arçelik Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünlerinde ortaya çıkacak can sıkıcı arızalar için teknicservis.com sitesine giriş yaparak alanında uzman kadrolarımız ile görüşmenizi öneriyoruz. Teknik ekipman bakımından eksiksiz çalışan servis elemanlarımız, arızalı ürün parçalarını bire bir orijinal yedek malzemeler ile değişerek garantili hizmet veriyor. Son yıllarda yaptığı başarılı atılımlar ile en karmaşık arızaları bile rahatlıkla tamir eden , kaliteli ve güvenilir onarımlar ile beklentileri karşılamayı başarıyor. Kullanıcılar tarafından olumlu geri dönüşler almayı başaran servislerimize ulaşmak için sitemize giriş yapmanız yeterlidir. Belli bir kalite standartına uygun çalışan ekiplerimiz, bozuk cihazı tamir ettikten sonra ilk günkü sağlam haliyle sizlere iade ediyor.

Kaliteli ve sağlam Beyaz Eşya ürünleri ile hem yurt içinde hemde yurt dışında müşterilerine ulaşmayı başaran Arçelik şirketi, üretim aşamasında gösterdiği özeni ve alakayı teknik servis hizmetlerinin sunumunda da gösteriyor. Üretim bandındaki cihazlar için teknolojinin bütün olumlu yanlarını kullanan şirket, ortaya çıkan kullanışlı Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünleri ile günlük hayata büyük ölçüde kolaylık sağlıyor. Bir evin ihtiyacı olan her çeşit elektronik ev ürünü imal eden şirket, beklenmedik arıza durumunda da kaliteli ve güvenilir servis hizmeti sunan kadrolarına sonuna kadar güveniyor. Arçelik Servisleri, hem teknik donanım hemde bilgi birikimi bakımından eksiksizdir. Sitemize giriş yaparak işini en sağlam yapan teknik servis ve bakım ekiplerine ait iletişim numarasına ulaşabilirsiniz.





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol