'ANKARA'YI AYAĞA KALDIRACAĞIMIZ GÜN ÇOK YAKIN'

Şok iddiayı kamuoyuyla paylaştı...

08 Kasım 2016 Salı 00:17
'ANKARA'YI AYAĞA KALDIRACAĞIMIZ GÜN ÇOK YAKIN'
Yılların deneyimi Sebahattin Önkibar, İhlas Holding ve bünyesindeki TGRT ile ilgili son derece çarpıcı bir iddia ortaya attı. Önkibar, darbe girişiminden üç gün önce yaşananları şöyle anlattı:

" Mark Grossman kim?
ABD’nin eski Ankara Büyükelçisi ve CIA’nın Ortadoğu masası şefi.
Emeklilik sonrasında İhlas Holding’de ayda 150 bin dolar maaş ile yöneticilik  yaptı.
Thomas Bonifield ise İhlas Haber Ajansı'nın birkaç hafta öncesine kadar genel müdürüydü ve bu göreve  Mark Grossman’ın tavsiyesi ile gelmişti.
15 Eylül, FETÖ darbesinden sonra Mücahit Ören bu Thomas’ı apar topar işten çıkardı ki bu kovmada devletin devreye girdiği dillerde.
Bir diğer isim İhlas Holding’in halen FETÖ mensubu olmaktan hapiste olan CEO’su Cahit Paksoy ve   onu tavsiye eden yine Mark Grossman.
Ve işte size sıcak-yakıcı son belge: 
Tarih 13 Temmuz 2016.
ABD vatandaşı olan Mücahit Ören FETÖ darbesi sürecinde ilginç şekilde bu ülkededir.
Ancak eşyanın tabiatı gereği bulunduğu  ABD’den holdinginin işlerini takip etmektedir.
Türksat için  malum bütün televizyonlardan teminat mektubu istenir ve TGRT’de o teminatı gönderir  fakat gönderilen teminat eksik yani yetersizdir... Konu Mücahit Ören’e aktarılır ve Ören bu talebe   ABD’den e-mail ile aynen şu karşılığı verir:
- “Kesin söylüyorum bir kuruş ilave teminat vermeyeceğim... Önce kapatırım TGRT’yi, ancak ANKARA’YI AYAĞA KALDIRACAĞIMIZ GÜN ÇOK YAKIN... BANKALAR İLE KONUŞMAYIN...”
Soru şudur:
Mark Grossman’ın can dostu Mücahit Ören 13 Temmuz’da yani FETÖ darbesine iki gün kala üstelik ABD’de bulunuyor iken durduk yerde niye Ankara’yı ayağa kaldıracaklarından söz ediyor ?
MİT ve emniyet istihbarat, 13 Temmuz 2016 günü ABD saati ile 10.05’te Mücahit Ören (a.m.oren@ıhlas.com.tr) tarafından Batuhan Yaşar’a ([email protected]) gönderilen bu  e-mail mesajına pekala ulaşıp sorgulayabilir ki , o mesajın çıktısı İhlas’ın içinden bana gönderildi... Evet asla suçlama yapmaksızın soruyorum, bu mesaj ne anlama geliyor ve devlet bu konuyu araştıracak mı?"

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 08.11.2016 14:37
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol