Andımız'da Dehşete Düşüren Plan!

Yazar Arslan Bulut, Erdoğan'ın Andımız konusundaki geri atmaz tutumunu ve Türkçe ezan ile bir tutma girişimini çarpıcı bir analizle irdeledi. Bulut, 'İşin ardında çok büyük bir proje var' dedi. İşte o yazı...

05 Kasım 2018 Pazartesi 23:58

"Türk'üm, doğruyum"dan Kürtler mi rahatsız? Bence ABD'nin kara ordusu durumundaki bölücü örgütlere teslim olmamış Kürtlerin Türklükle hiçbir sorunu yoktur! Aksine, Kürtlerin kaderi Türklerle birlikte yazılmıştır. Türk'ün olduğu yerde Kürt de vardır. Türk varsa, orada Kürt de vardır. Türk yoksa Kürt de yoktur.

"Türküm, doğruyum"dan ise "Türk tarihinin hakkından gelmek lâzım" diyen Karen Fogg'un şahsında Avrupa ve ABD rahatsızdır. Fakat bu rahatsızlık sadece bir söylem değil, ciddi bir projenin yansımasıdır.

The Wall Street Journal gazetesinin 28 Kasım 2006 tarihli sayısında Hugh Pope, Türkiye'de Türklük oranının yüzde 10 olduğunu iddia etti ve yazısını Boğaziçi Üniversitesi'nin yaptırdığı bir araştırmaya dayandırdı. Türkiye medyasından da bu fikre destek verenler oldu.

Oysa bu tür propagandalar, 20'nci yüzyılın başında Türkleri Anadolu'dan çıkarmak isteyen işgalcilerin laflarıydı. Üstelik 1993'te Tarhan Erdem yönetiminde yapılan Konda araştırmasında doğrudan Türk olduklarını söyleyenlerin oranı yüzde 86'dır. "Müslüman Türküm" diyenlerin eklenmesiyle bu oran yüzde 89.7'yi bulmaktadır.

Yüzde 90'ı "Türk'üm" diyen bir ülkede, ilkokul çocuklarına millî benlik kazandırmayı hedefleyen ve artık gelenek haline gelen "Andımız"ı kaldırmak ise Türkiye'yi Türk devleti olmaktan çıkarmak isteyenleri çıldırtıyor. Bu ant durdukça, Türk kimliğiyle nasıl uğraşabilirler?

Proje ise şudur: Mimarlığını Bernard Lewis'in yaptığı "İstanbul başkentli Ortadoğu Birleşik Devletleri Federasyonu" fikri Özal tarafından belli belirsiz bir şekilde ortaya atılmışsa da ilk olarak Talabani tarafından seslendirilmiştir. Talabani, 1996 yılı Mayıs ayında, "Hayalim İstanbul'un başkent olduğu Ortadoğu Birleşik Devletleri'dir" demişti. Projenin asıl sahibi MOSSAD'dır.

Nitekim İsrail'in girişimiyle Türkiye, Irak, İran'ın yarısı, Suriye, Lübnan, Ürdün, İsrail, Suudi Arabistan, Körfez ülkeleri, Yemen ve Mısır'ın tek bir federasyonda birleştirilmesi açıkça ortaya konulmuş; buna yönelik olarak Ortadoğu Güvenlik ve İşbirliği Konferansı hazırlanmıştı. Turgut Özal'ın ani ölümü bütün bu planları altüst etmişti. "Büyük İsrail" dedikleri de Ortadoğu Birleşik Devletleri'dir...

Bölgede Türk, Arap gibi kimliklerin yerine bir Orta Doğu kimliğinin oluşturulabileceğini iddia eden Lewis, Baba Bush'un baş danışmanıydı! Küresel sermaye ise ABD, İngiltere ve İsrail'i savaş aygıtı olarak kullanıp, İran, Azerbaycan, Ermenistan, Gürcistan, Pakistan, Afganistan, Kırgızistan ve Özbekistan'ı hatta Doğu Türkistan'ı da dahil ederek, 1. Dünya Savaşı öncesinde İngiltere'nin geliştirdiği, "İslam dünyasını ılımlı bir halife şemsiyesinde ve 4'lü konfederasyon modeli ile yönetmek" projesini hayata geçirmeye çalışıyor...

Aslında bu proje, 1996 yılında Bernard Lewis'in İstanbul'da verdiği "Orta Doğu'nun çok yönlü kimliği üzerine" konferansından önce, 1991 yılında yine İstanbul'da, Sosyalist Enternasyonal toplantısında dönemin İsrail Dışişleri Bakanı Şimon Perez tarafından da kısmen açıklanmıştı... Perez, o zaman, 21'inci yüzyılın su savaşları ile başlayabileceğini söylemiş ve çözüm olarak da "Orta Doğu Güvenlik ve İşbirliği Konferansı" toplanmasını, hatta Türkiye'nin önderliğinde bir "Orta Doğu Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı" kurulmasını önermişti...

Proje, ilk olarak 1958'de Lübnan Başbakanı Sami Sulh ve Kamuran Bedir Han'ın katkılarıyla MOSSAD'ın geliştirdiği, bir siyasi partimizin 2002 seçim bildirgesine "OGİK desteklenecektir" şeklinde girebilen bir tasarımdır!

Türkiye'yi Türkiye olmaktan çıkarmak için de Türk kimliğini yok etmeleri gerekiyor! Bunun önemli adımlarından biri de Türk çocuklarının her sabah "Türk'üm, doğruyum" diye ant içmesini yasaklamaktır! Konuyu "Türkçe ezan" tartışması ile birleştiriyorlar ki halkın kafası karışsın!

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 07.11.2018 01:06
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
[email protected] 2018-11-22 10:45:01

Do You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts? { [email protected] } Is Here To Put A Stop To Your Financial Problems. We Offer All Kinds Of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We Give Out Loan With An Interest Rate Of 2.%. Interested Applicants Should Contact Us Via Email: [email protected]

Avatar
zuhal 2018-11-06 16:38:05

turk un ordusu hala turk ordusu olarak kalsaydi ,Recep Tayyip Erdogan i hemen orada infaz etmeleri lazimdi... tabii ki Allah koruyor tayyip i de basimizdan eksin etmiyor:):)