'ANADOLU İÇİN SAVAŞMALIYIZ'

Habertürk’te yayınlanan Öteki Gündem programına konuk olan yakın tarih yorumcusu Ramazan Kurtoğlu, 100 bin şehidi göze alıp Musul’da Halep’te çarpışılması gerektiğini yoksa savaş ortamının Anadolu’ya kayacağını söyledi.

27 Ocak 2016 Çarşamba 13:26
'ANADOLU İÇİN SAVAŞMALIYIZ'

 Yakın tarih uzmanı Ramazan Kurtoğlu, Habertürk’te katıldığı bir canlı yayında her ülkenin resmi sınırlarının yanında bir de stratejik sınırları olduğunu söyledi ve Halep ve Musul’un Türkiye’nin stratejik sınırları içerisinde olduğunu vurguladı.

“Türkiye Musul ve Halep’te çarpışmazsa, savaş Anadolu’ya kayar”

Ramazan Kurtoğlu, Türkiye’nin PKK/PYD belasından kurtulmak için söz konusu savaşı Musul’da, Kerkük’te ve Halep’te karşılamadığı takdirde savaş ortamının Anadolu’nun doğusuna kayacağını söyledi.

“100 bin şehit göze alınmalı”

Kurtoğlu, bunun için gerekirse 50-100 bin şehidi göze alarak Amerika’ya rest çekilmesi ve savaşsa savaş denilmesi gerektiğini ifade etti.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 27.01.2016 13:38
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
şemsettin bağ 2016-01-27 20:23:46

Yüzde yüz katılıyorum şehit olmaktan korkan milletin dinide vatatanı da kalmaz eğer kalsaydı ecdadımiz yokluk içinde cepheden cepheye koşmazdı bizde bu günlere gelemez dik Allah bile şehit isterken bazıları da direniyor

Avatar
Anti amerika 2016-01-29 04:09:45

Adam dogru soyluyor
Amerika vurulmadan suriyede degil dunyada baris olmaz ve amerikayi amerikada vurmadan
Siz vurmazsaniz o vuracak ..