AMCASINI SUÇLADI...

Tarık Akan'ın oğlu Barış Zeki Üregül, hastane önünde açıklama yapan amcası Turgut Üregül'e çok sert konuştu.

16 Eylül 2016 Cuma 13:18
AMCASINI SUÇLADI...

Tarık Akan'ın ağabeyi Turgut Üregül, bugün sabah saatlerinde Akan'ın yaşamını yitirdiği hastanede gazetecilerin sorularını yanıtladı. 
Muhabirlerden birinin Tarık Akan'ın yöneticiliği yaptığı "Nazım Hikmet Vakfı ile görüştünüz mü?" sorusuna "Hanımefendi komünistleri sevmem, bilmem ben. Nazım Hikmet kim ya!" yanıtını verdi. 

Turgut Üregül'ün bu açıklamaları Tarık Akan'ın oğlu Barış Zeki Üregül'ü fena kızdırdı. 
Tarık Akan'ın son anlarında yanında olan oğlu Barış Zeki Üregül, amcasını şov yapmakla suçladı.
İşte o açıklamalar... 
“Babam 3 haftadır hastanede tedavi görüyordu. Bodrum’dayım derken babam hastanedeydi. Orada sadece 1 hafta tatil için kaldı, hastalığı ağırlaştı ve yatış verdiler. Dün gece 1’de biz üç çocuğu başındayken vefat etti. Babam sadece biz ailesi için değil. Tüm Türkiye için önemli biriydi.
Şimdi yalan yanlış iddialar atan o şahıs (ağabeyi Turgut Üregül) şov amaçlı hastanenin önünde konuşuyor. Gerekli açıklamayı yapmak istedim çünkü bizim kaybımızdan reklam yapmaları çok can acıtıcı. ‘Cenaze kayıp’ demesi çok garip, biz şu an babamızın vefat işlemleriyle ilgilenirken aşağıda konuşma yapan kişinin yıllardır babamın olduğu yere bile yaklaşamaması herkesçe biliniyordu. Cenaze işlemlerini bugün gün içinde kararlaştırıp bilgi vereceğiz. Babamızı çok seviyoruz, sevenlerine de teşekkür ediyoruz.”

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol