ALIN SİZE OSMANLI!...

TBMM'den Atatürk resminin kaldırılıp, Dolmabahçe'ye Abdulhamid Han'ın tablosunun asılması ile yeniden öne çıkan Osmanlı ve padişah sevdası için hocamız vefatından kısa süre önce tokat gibi sözler söylemişti.

27 Eylül 2016 Salı 03:32
ALIN SİZE OSMANLI!...
İşte hocamızın o kulaklara küpe edilmesi, asla unutulmaması gereken muhteşem tespitleri:


Tarihçi Halil İnalcık Hasbahçeler'i yazdı. Allah ona sağlık versin. Büyük insan, büyük alim. Hasbahçeler Padişah'ın ve saray çevrelerinin eğlenceleridir. Bunlara Osmanlı bütçesinden korkunç para gider. Ben bunu bir ilahiyatçı sıfatıyla yorumladım. Ne var orada biliyor musunuz? Bunlar birer şirk arenasıdır. Şirkin en iğrenç tecellisinin arenalarıdır. Her türlü pislik var orada. Oğlancılık başta olmak üzere. Sonra sonra çıkıp ellerini yıkayıp cuma namazına gittiler. Bugün kü dinciler niye Osmanlı Osmanlı deyip duruyor, yalı önünden alınmış merkepler gibi tepiniyorlar. 
Osmanlı'daki meşhur hasbahçelerin ana gıdası şaraptır. Bunların en büyük hamisi ve destekçisi, divanında da, şiirlerinde de göklere çıkaranı Fatih Sultan Mehmet'tir. Bu tarihi bir vakadır. Bu hasbahçelerin ana zevk unsurları işret sofraları. İşret meclisleri. İkinci zevk unsuru yani şaraba ilaveten esrar, uyuşturucu. Üçüncü daha feci; oğlancılık. 
BİR İŞRET SOFRALARINA BİR DE MUSTAFA KEMAL'İN SOFRALARINA BAKIN...
Hasbahçeleri İslam ilahiyatı açısından değerlendiriyoruz. Bunları yaşatanlar bütün ömürlerini Allah'ın şanını yüceltmek için geçirdiklerini söyleyen, bu yolda cihat ettiklerini iddia eden bir saltanatın mensuplarıdır. Mustafa Kemal'in ise yedi,sekiz resmi garsonun hizmet ettiği orta büyüklükte bir salonda kurulan ve ana yemeği kuru fasulye, beyaz peynir, bulgur pilavı mevsiminde de kavun olan sofralarını da biliyoruz. İşte hasbahçelerdeki melanet, şirk,israf unsurlarının tümünden sanki Atatürk'ün bu sofraları mesulmüş gibi tersine çevirdiler. Tarihimizle yüzleşelim. Mertsen, kahpe değilsen gel yüzleşelim. 
OSMANLI ZULÜM DEMEKTİR
Osmanlı din istismarının imparatorluğudur. Riyakarlığın imparatorluğudur. İslam'ı zulme araç yapmanın imratorluğudur. Benim dedem olabilirler peki dedemin kötülüklerini söylemeyecek miyim? O zaman ben müslüman olabilir miyim? İyilikleri vardır, büyüklükleri vardır ama bir zulüm imparatorluğudur ve İslam'a zulmetmenin imparatorluğudur. Öyle İslam için savaştım cihat ettim yok öyle birşey. Sen bunu kime yutturuyorsun. Sen despotik emirlerin altında inlettiğin iki satır cihattır bu yazısını aldın diye bu cihat olur mu? Ne cihadı yahu? Sen Balkanlardaki genç kadının göğsünü emen bebesini ondan alıp, getirip İstanbul'da Yeniçeri olarak yetiştiriyorsun bu nasıl bir cihattır? Neresi bunun cihattır?
OSMANLI'NIN DİNİNDE KUR'AN'DAN BİRŞEY VAR MI?
Hazinede para bitti, nerenin hazinesi kuvvetli oraya bir sefer yapalım. Şeyhülislam'dan da bir fetva al, git adamların paralarını al, karılarına da el koy, sonra... Sonra bugün ki işte. Bu zulümlerin hesabı olarak batarsın, bu zulümleri yaptığın insanlar, bilim ve akıl değerleriyle öne geçer ve sen onlara hizmetçilik edersin. Bugün amelelik yapayım diye Avrupa'nın kapılarında sürünen kaç milyon insan var? Allah adildir. Öyle benim dedim falan geç bunları. Bir Kur'an mümini öyle olmaz neyi varsa söylersin deden bile olsa. Osmanlı'nın dininde Kur'an'dan birşey var mı?
 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 27.09.2016 03:59
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
zafer 2016-09-28 18:00:42

Kale gibi adamdı... Allah mekanını cennet etsin.