'AL HASPALARINI DA S...R GİT'

Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk hocamız, " Mustafa Kemal'in, sadece 20. yüzyılın değil, 21. yüzyılın da en büyük adamı olduğunu bırakın Türkiye'yi, insanlık bağıra bağıra itiraf edecek" dedi.

20 Kasım 2014 Perşembe 11:25
'AL HASPALARINI DA S...R GİT'

İşte hocamızın Ata'ya yapılan saygısızlıkları deşifre ettiği o müthiş sözleri: " Sen öyle üç tane vicdansız, çapulcu, talancı, nankörün, Mustafa Kemal'e sövüp saymasını onun bittiği anlamına almayın. Kimse böyle düşünmesin. Bu ülkeyi falan bırakın ben insanlığı bir bütün olarak ele alıyorum. İnsanlık, Mustafa Kemal'in 21. yüzyılın da en büyük adamı olduğunu itiraf edecektir. Edenleri var da açık deklarasyonlu, toptan itiraf edecektir.


Ben isterim ki İslam dünyası, Türkiye burada öne geçsin.  Ama Türkiye bunun aksini yapıyor, Mustafa Kemal'i yok etmeye uğraşıyor.

Kendisine mecliste konuşurken sobada yakmak için kullanılan o kocaman odunlardan alıp da Mustafa Kemal'e savuranlar var.

Meclis'te alıyor kocaman kütük parçasını atıyor. Silah çekip üstüne yürüyor. Kadınlar meclise gelsin dediği zaman 'Ne kadını ya? Al haspalarını da s... git' diyor bunlar kayıtlarda var. 

Adam inancını böyle ifade ediyor. Bu adamlardan birisi için diyorlar ki, 'Bunu susturalım, bu çalışdırtmıyor, ülkenin başına bela, dert.'

Diyor ki, 'Hayır, onu susturamazsınız.'

'O diyor evet bu eleştirileri, tenkitleri yapıyor, küfür noktasına taşıyor doğru ama namuslu adam diyor. İster misiniz diyor o gitsin, onun o tenkitlerini yapacak namussuz bir adam onun yerine gelsin?'

Bu felsefeye, bu ruha, bu vicdana ben kurban olayım. İşte bunu bana getirin. 

Dünya buna muhtaç işte. 


Onun bastığı toprağı sırf bunun için de öperim."

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 21.11.2014 11:03
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol