'AKP'li Vekilin Oğlu Test Siparişi Topluyor'

Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz, AKP Kayseri Milletvekili İsmail Tamer’in oğlu Namık Tamer’in sosyal medya üzerinden korona virüs test kiti siparişi topladığını iddia etti.

28 Mart 2020 Cumartesi 15:50

KP iktidarına yakınlığıyla bilinen işadamı Ethem Sancak’ın yeğeni Murat Sancak’ın yüzlerce korona virüs test kiti alarak arkadaşları ile bir birlerine test yaptıklarının ortaya çıkması sonrası bir iddia daha gündeme geldi.

Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz, AKP Kayseri Milletvekili İsmail Tamer’in oğlu Namık Tamer’in sosyal medya üzerinden korona virüs test kiti siparişi topladığını söyledi.

Özkiraz, söz konusu olayın yerelde gündem olduğunu ancak sonrasında gelen telkinlerle olayın büyütülmediğini sözlerine ekledi.

Kemal Özkiraz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:"Yılın sağlık skandalında ikinci perde. AKP Kayseri Milletvekili İsmail Tamer'in oğlu Namık Tamer sosyal medya üzerinden Covid19 test siparişi topluyor Yerelde paylaşıldı sonra gelen telkinlerle! olay büyütülmedi Milletvekili oğlu bu testleri nereden buldu?

İki ayrı yerden teyit ettirmek için ve yerelde çıkan haberleri araştırmak için bekledim 10 dakika içinde kolayca teyit ettim. Dün sayın bakan gereken yapılacak demişti. Bakalım bu sefer gereken yapılacak mı? Kayseri milletvekili İsmail Tamer istifanızı bekliyoruz."

kemal1.JPG

kemal2.JPG

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 28.03.2020 15:58
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol