AKP VE MHP'YE YOK BÖYLE GÖNDERME!..

AKP-MHP'nin anlaştığı yeni Anayasa taslağını manidar bir gönderme ile ele alan Nihat Genç, 56 maddelik göndermesinde neler söyledi neler?

08 Aralık 2016 Perşembe 23:42
AKP VE MHP'YE YOK BÖYLE GÖNDERME!..

Nihat Genç, bugünkü köşe yazısında 'yeni Anayasa taslağı' konusunu kaleme aldı. 56 maddelik bir Anayasa hazırlayan Genç, “Lan evladım bir yere Türk yaz, Bahçeli kıllanmasın” maddesiyle AKP-Bahçeli işbirliğine manidar bir göndermede bulundu.

İşte Nihat Genç'in yazısı:
(İşbu anayasa 56 maddedir.)

Onbeş yıl dişimizi tırnağımıza kattık, hükümet etmeyi beceremedik. Onbeş yıl sabrımızı sınadık parlamentoyu beceremedik.

Milletimizin feraseti ile yeni bir anayasa yazıyoruz, hadi hayırlısı, yeni anayasamıza başlıyoruz.

MADDE 1

Anayasa mahkemesi milli park haline getirilecek, merkez bankası çiftliği kurulacak, Danıştay ağılı kurulacak, meclis çobanlığı ihdas edilecek.

Bir daha bu millete laf edenin .mına korum.


MADDE 2

Anayasamızın ikinci maddesi ‘yulaf’ ve ‘arpa’ dağıtımını düzenler. Atların eşeklerin ‘arpalama’ hastalığı önlenecek. İsteyenin önüne istediği kadar arpa yulaf sürülmeyecek. Lider atlar eşekler kavga edip birbirlerini tepiklemesinler diye lider at ve eşeklerin arpası için ayrı bütçe kurulacak.

Atları ve eşekleri elle beslemek yasaklanmıştır, atlar ve eşekler sadece ödül törenlerinde elle yedirilecek.

At ve eşekler’in otlama süreleri yeniden 18-20 saate çıkartılacak.

Ne kadar kuru ot ne kadar yeşil ot verilecek Berat Albayrak tarafından düzenlenecek.

MADDE 3

Alın lan şunları içeri.

MADDE 4

Fetö’nün Amerika’nın .mına koyum.

MADDE 5

Avrupa! Sen geçecen onu.

MADDE 6

Lan evladım, şuraya bir yere Türk yaz, Devlet Bahçeli kıllanmasın.

MADDE 7

Akıllı olun, hepinizi izliyoruz.

MADDE 8

CHP’yi de muhalefeti de biz idare edeceğiz, yazın lan şuraya, ‘he he’ maddesi.

MADDE 9

AKP’nin hırsızlıklarını bu maddeyle kaldırıyorum, haa, girdi mi, gördünüz mü ananızın ….

MADDE 10

Şehitlerimizin ruhu şad olsun, ruhlarının mekanı cennet olsun.

MADDE 11

 ‘Ayar’ bakanlığı kurulacak, tweet işine el atılacak.

MADDE 12

‘Zaman’ bakanlığı kurulacak, herkes işini zamanında yapacak.

MADDE 13

Merkez Bankası pencereleri kıbleye döndürülecek.

MADDE 14

‘Kanepeye Elinde Kumanda Uzananlar Bakanlığı’ kurulacak.

MADDE 15

Seksen milyonu danışmanım yapıyor ve işsizlik oranını bu maddeyle sıfırlıyorum.

MADDE 16

Yargıtay kim la!

MADDE 17

Başkan konuşurken öksürenleri tespit eden Gazeteciler Birliği kurulacak.

MADDE 18

Ortaçağ Yeniçağ Yakınçağ yeniden düzenlenecek, kainat için yasal bir düzenleme yapılacak, pencereden akşam olmasını seyretmek ve horozun ötmesiyle yataktan kalkmak yasaklanmıştır.

Külliye Saati getirilecek. Başkanla yatıp başkanla kalkacağız.

MADDE 19

19’ın ÜSTÜNDE  o vardır. Kur’an’ı Kerim’in bu 19. maddesi aynen anayasamızda kalacak.

MADDE 20

Süt gibi bir gökyüzü olacak.

MADDE 21

Sahil dalgaları dizleri geçmeyecek yükseklikte düzenlenecek.

MADDE 22

Akıntıya karşı kürek çekenlerin hali küpeştede sigara içenler, izlenecek.

MADDE 23

Millet tarihi sona erecek, artık Fatih Kanuni gibi ‘kahraman’ başkan tarihi başlayacak.

MADDE 24

Tüy dikilecek.

MADDE 25

İstanbul Borsası’nda çalışanların neden hep ‘kel’ olduğu sonuca kavuşturulacak.

MADDE 26

Altın ve Döviz büroları camilerin içinde açılıp milletimiz dine imana camiye çekilecek.

MADDE 27

Anayasamızda nükleer lafı mutlaka geçmeli, nükleer fabrikalar kurulacak, hangi fabrika olduğuna başkanımız karar verecek.

MADDE 28

Rüyaları kaydeden makine icad edilecek, Fetöcülük uyurken suçüstü yakalanacak.

MADDE 29

Sinema sektörünün önünü açmak için herkes izlediği filmi bir arkadaşına anlatması yasaklanacak.

MADDE 30

Artık başkanlık geldiğine göre kimsenin hızla bir yerden bir yere gitme ihtiyacı kalmamıştır, hızın düşürülmesiyle trafik kazaları yasaklanıp sakat ve engelli sayısı azaltılacaktır.

MADDE 31

Destur! Ya şeytan!

MADDE 32

Suriye Irak cephesinden tanklar çekilip gün boyu mikrofondan müzikal komedi olmadı yalelelli olmadı megri megri olmadı şaban filmleri yayını yapılacak.

MADDE 33

Cemaat vakıflarımız küstürülmeyecek kızlarımız için dinimizce evlilik yaşı 11 yaşın da altına çekilecek, anasından doğan kız bebeklere gözlerini açar açmaz nikah yapılabilecek. Ana karnından kör doğanların bekar kalmaması için fıkıh alimi Hayrettin Karaman hocadan fetva alınacak.

MADDE 34

TV’lerdeki bütün tartışma programlarının adı ‘fasit daire’ olacak. Ülkemizin adı Türkiye ‘Daireyi Fasit’ olarak değiştirilecek.

MADDE 35

Hindli racaların baş serinliği için icad ettikleri geniş yelpazelerden muhtarlar toplantısı için ithal edilecek, istenmeyen gazlı kokular için göt yelpazesi sistemi kurulacak.

MADDE 36

‘Google Arama Motoru’ bakanlığa bağlanacak, aranılacak kelimeler önce Sümeyya sonra Berat’a sorulacak.

MADDE 37

Sadece uçaklarda değil trenlerde de cep telefonu kullanılmayacak, böylelikle hem teknolojiye saygımız sürecek hem de milletimizin başkanımızın köprülerini viyadüklerini barajlarını seyretmesi sağlanacak.

MADDE 38

Hem Avrupa kıtasıyla hem öbür dünyayla fiber kablolar kesilecek. Dışişleri Bakanlığı taksi duraklarına bağlanacak. Turist taşıyıp emek sarfetmiş tecrübeli taksicilerimiz büyükelçiliklere atanacak.

MADDE 39

TV’den maç izlerken aynı anda sevinilecek. Millet olarak senkron sağlanacak. Bütün ülkenin aynı anda goool diye ayağa kalkması bir düzene bağlanacak. Ayrıca gollerin ezan vaktine gelmemesi bilahare düzenlenecek.

MADDE 40

Rabia işareti dört de yasaya bağlanıp hayatımıza girecek, bilgisayar kullanıcılarına günde ancak ‘dört tık’ izni getirilecek.

MADDE 41

Devlet Bahçeli’ye Allah uzun ömürler versin, tu tu kırkbir kere maşallah!

MADDE 42

Dolar bir daha yükseldiğinde milletçe bütün kasaba ve şehirlerde el ele zincirleneceğiz, el ele zincire girmeyen fetöcü faiz lobisi ve pkk’lılar tespit edilecek.

MADDE 43

(Bu madde, başkanımız sabah yataktan hangi suratla kalktıysa ona göre günlük olarak bilahare yazılacaktır.)

MADDE 44

Hava istediği zaman açık istediği zaman kapalı olmayacak, bylock kullanan meteorologlar tutuklanıp külliyeye getirilecek.

MADDE 45

Bütün milletimizin geçmişteki tarihi zaferleri bir daha hatırlaması için, günde üç vakit, bütün devlet dairelerinde, gözler kapatılıp, Fatih Kanuni ve Mohaç hayal edilecek.

MADDE 46

Sokaklarda sürtme yasaklanmıştır, sokakta sürtenlere Melih Gökçek’in Kızılay’da kurduğu mehter marşı dinletilecek.

MADDE 47

Manzara niyetine Ağaçlara bakanlara da düzenleme getirilecek, her ağacın yanına merdiven koyulacak, halkımız yükseklerde ne var ne yok görebilecek. Ayrıca delilik yasaklanmıştır. Bu maddenin kuyruğu boş kalmasın, ah of yeter öldük diyenleri tespit için helaların içine modese kameraları koyulacak.

MADDE 48

‘Ben’ demek yasaklanmıştır, bundan beri ‘biz’ diyeceğiz, halkımız arasındaki mezhep kavgaları husumet hırtlık hırlık sona erdirilecek. Ayrıca İran’la fıkıh masası kurup ‘biziyye’ mezhebi kurulacak.

MADDE 49

Herkesin canı çektikçe uluorta akıl yürütmesi ve mantık kaldırılmıştır. Ekranlarımızda ve imam mekteplerinde ‘mantık üretme çiftlikleri’ kurulacak, Yiğit Bulut ve Cübbeli hoca başına geçirilecek. Ayrıca başkandan başkasının ‘akıl etmesi’ bu maddeyle kaldırılmıştır.

MADDE 50

Zeka, özel izne tabi olacak. Başkana biat etmeyenlere zeka ruhsatı verilmeyecek. Ayrıca toplum diye bir şey yoktur, bundan böyle başkanlık vardır. Toplum olmadığına göre yoksulluk işsizlik ortadan kaldırılmış olacak.

MADDE 51

Akşamları eve dönüşte günlük giysiyi çıkartıp pijama eşofman gibi giysi değiştirmekle vakit kaybetmenin önü alınacak, direk uykuya girilecek, ebedi uykunun dinen sevapları anlatılacak.

MADDE 52

Ülkemiz baştan sona cennete dönecek. Bu itibarla hala okumak ve çalışmak isteyenler olursa ‘sorgulanacak’. Ne için okumak çalışmak istiyorsun? Allah için mi başkan için mi?

MADDE 53

Nüfus hüviyet cüzdanlarındaki yurttaşlık kimlik bilgileri kaldırılacak, herkes, direk anasının … fotoğrafını koyması zorunlu hale gelecek.

MADDE 54

Kimlik bilgileriniz başkandan başkasına gösterilmeyecek.

MADDE 55

Başkanlık işi tamam, yeni tartışma açılacak, adem-i merkeziyetçilik devreye sokulacak, yediyüzseksen bin km. kare tek merkezden yönetilemiyor denilecek, dörtyüzbin km. kare neyimize yetmiyor tartışması, referandum sonrası start alacak.

MADDE 56

Eksik yerler varsa bir kontrol edip doldurmaları için bundan sonraki bütün boş maddeler Sümeyya ve Berat’a bırakılmıştır.

Nihat Genç

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 09.12.2016 03:43
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol