AKP'Lİ ESKİ VEKİLDEN OLAY AÇIKLAMA!

AKP eski milletvekili ve FETÖ tutuklusu Nazlı Ilıcak’ın eski eşi Emin Şirin çok tartışılacak açıklamalarda bulundu...

23 Ağustos 2017 Çarşamba 21:06

Şirin çok tartışılacak açıklamalarda bulundu: Fetullah Gülen ‘Hilmi Özkök Genelkurmay Başkanı olursa rahat ederiz’ dedi

15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Nazlı Ilıcak’ın eski eşi ve eski AKP milletvekili Emin Şirin’den çok tartışılacak FETÖ açıklaması: Biz Amerika’ya gittiğimiz zaman, Fethullah Gülen’i görelim demedik, bugün çok önemli mevkide olan insanlar bizi alıp götürdüler.

Eski AKP Milletvekili ve FETÖ tutuklusu Nazlı Ilıcak’ın eski eşi Emin Şirin, Akit TV’de katıldığı programda konuştu. İşte Emin Şirin’in çok tartışılacak “FETÖ” açıklamalarından başlıklar:

“Bizi Fetullah Gülen’e götürenler bugün çok önemli mevkiilerde”

“Bakanlar vardı. Biz Amerika’ya gittiğimiz zaman, Fethullah Gülen’i görelim demedik, bugün çok önemli mevkide olan insanlar bizi alıp götürdüler”

“Ya görevden aldıklarınız suçsuzsa!”

“Benim hükümetten iki ricam var. Görevden alınan insanların mahkemeleri bitene kadar özlük haklarından mahrum bırakmayın. Ya suçsuzsa”

“Fetullah Hoca ‘Hilmi Özkök Genelkurmay başkanı olursa rahat ederiz’ dedi”

“Nazlı Hanım gayet meraklı bir gazetecidir, o seyahatte Akif Beki’nin aracılığıyla gittik Fethullah Hoca’yla sabah kahvaltısı hazırlandı.

Kahvaltı ederken Nazlı Hanım dedi ki Gülen’e ‘Hocam sizin istihbarat kaynaklarınız kuvvetli biz bu askerin vesayetinden ne zaman kurtuluruz.’ Fethullah Hoca da ona cevaben ‘Eğer Hilmi Özkök Genelkurmay Başkanı olursa rahat ederiz’ dedi.

Durmadı Nazlı Hanım bir soru daha sordu ‘Bundan nasıl emin olabiliyorsunuz.’ FETO cevaben ‘Onun albay olmasına bile şaşırmıştım’ dedi. Yani albay bile olmaması gerekirdi, atılması gerekirdi.” (Kaynak: Halkweb)

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 24.08.2017 00:09
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol