AĞA'NIN PARASINI SAYDI, İŞİNDEN OLDU...

Nisan ayında program yapmaya başladığı CNN Türk'ten çıkartılan Ekin Olcayto, işten çıkarılma sebebi olarak iş adamı Ali Ağaoğlu'nun paralarını saydığı programı gösterdi.

23 Mayıs 2016 Pazartesi 15:38
AĞA'NIN PARASINI SAYDI, İŞİNDEN OLDU...

 30 Nisan’da CNN Türk’te “Bazı Şeyler” isimli programı sunmaya başlayan Ekin Olcayto 23 gün sonra işten çıkartıldığını öğrendi. Olcayto, sürpriz işten çıkarılmayla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.Olcayto, açıklamasında Ağaoğlu ile diyaloğu nedeniyle işten çıkartıldığını açıkladı ve kararın kendisi için de sürpriz olduğunu söyledi. İddiaya göre Olcayto’nun konuk olarak aldığı Ali Ağaoğlu’na “Cebinizde ne kadar para var” sorusunu yöneltmesi ve bu soru üzerine de ünlü iş adamının cebindeki parayı çıkarıp Olcayto’ya saydırması kanal yönetimini rahatsız etti. 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 23.05.2016 15:42
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
omenru 2016-05-25 01:10:16

ali ağaoğlunun tartışalan bir isim olduğunu düşünüyorum dolayısı ile kaotik bir ortamda servetini siyasi nüfus kullanarak oluşturduğu ve kamu arazilerinin siyasi nüfus kullanılarak tahsis edildiği tartışılan bir insanın bir televizyon programında toplumun yarısı kadar ailenin sosyal yardımlarla yaşamını sürdürdüğü bir ülkede devletin imkanlarını kullanarak zenginleşen insanlarla röportaj yapılmasını şahsen doğru bulmamıştım.

Avatar
omenru 2016-05-25 01:13:16

yorumumun yanlış anlaşılmasını istemem. ali ağaoğlunun servetini siyasi bir nüfus kullanarak ve kamu arazilerinin siyasi nufus kullanılması düşüncesi ile tahsis edilmesi benim şahsi düşüncem değil sosyal medyada bu yönde iddiaların olmasından bahsediyorum ve bu nedenle tartışıldığını gerçekten de iddia edildiği gibi bir yöntemle servet oluşturmuşsa tartışılması gereken bir durum ve kişi olduğunu düşünüyorum