ADNAN OKTAR ŞEHİTLERİ TEBRİK ETTİ!

Kedicikleriyle ytanınan Adnan Oktar, Türkiye'nin arkasından ağladığı 13 şehidi tebrik etti...

02 Haziran 2017 Cuma 00:18

Dün Şırnak'ta yaşanan ve "Asker Aydoğan" lakabıyla bilinen Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın da aralarında olduğu 13 askerin şehit olmasıyla sonuçlanan helikopter kazası yürekleri dağladı. Kaza Türkiye'nin gündemi olurken ve halk kaybettiği askerlere ağlarken, gericilik ise hız kesmeden yoluna devam ediyor. 

Kedicikleriyle yaptığı oryantel danslı programlarıyla bilinen Adnan Oktar, Twitter hesabı üzerinden, şehit olan 13 askeri tebrik etti.

"Şehit olmayı felaket gibi gösterenler PKK'nın ekmeğine yağ sürerler" diyen Oktar, "Adamların istediği felaket duygusu yaşanması ve moral bozulması şehitler olunca gözyaşı dökülmesi sürekli matem olması adamlara istediğini vermektir. Şehadet şereftir, bayram vesilesidir" dedi.

"Dünyada kalmak çok mühim sanıyorlar. Oysa dünyadan şehit olarak ayrılmak çok kıymetli ve şereflidir" ifadelerini kullanan Adnan Oktar, "Şehit olanın ardından üzüntü duymak İslam'da yoktur. Kuran'da yoktur. Mümin şehadetle onur duyar. Şırnak'taki kazada şehit olan başta paşamız Aydoğan Aydın olmak üzere tüm aslanlarımızı tebrik ediyoruz, ne güzel cennete kavuştular" ifadelerini kullandı. 

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol