ADNAN OKTAR'DAN KATLİAM YORUMU!

Daha önce "İsrail soyundanım" şeklinde bir çıkış yapan Adnan Oktar, "İki halk birbirleriyle kardeş ilan edilmeli" çağrısında bulundu.

16 Mayıs 2018 Çarşamba 16:45

ABD Başkanı Trump'ın dünyayı hiçe sayarak aldığı hukuksuz karar, dün onlarca kişinin canı pahasına yerine getirildi. Tel Aviv'deki Amerikan büyükelçiliği, Kudüs'e taşınırken; Gazze'de gösteri yapan en az 60 sivil, İsrail kurşunlarıyla hayatını kaybetti.

Tüm dünyayı ayağa kaldıran bu vahşetle ilgili ünlü-ünsüz birçok kişi tepkilerini sosyal medyadan dile getirirken, Adnan Oktar ilginç bir çıkışa imza attı.

"DOST-KARDEŞ OLMALARI GEREKİYOR"

Daha önce yapmış olduğu bir açıklamada "İsrail soyundanım" diyen Adnan Oktar, Gazze'deki katliamı görmezden gelerek "Filistin'in çözümü iki tarafın birbiriyle kardeş ilan edilmesidir. İsrail ve Filistin halkını birbiriyle barışıp dost-kardeş olmaları için teşvik etmek lazım. Kavgayı bir an önce yatıştırmak hayatidir. İki halk da aynı peygamber soyundan. Her ikisi de Hz. İbrahim'in evladı" ifadelerini kullandı.

israil-soyundanim-diyen-adnan-oktar-gazze-10853286_896_m

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 16.05.2018 16:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Bayan Elizabeth 2018-06-19 09:11:01

Merhaba,% 3 gibi düşük bir faiz oranıyla hızlı, uzun ya da kısa vadeli bir krediye mi ihtiyacınız var? Ekonominin bu yıl seni etkilemesi zor mu? Ben Bayan Elizabeth, Bir borç veren şirketin sahibiyim ve ben güvenli ve güvenli krediler sunuyoruz.

ilgileniyorsanız, bu e-posta adresi aracılığıyla benimle tekrar kontrol edin: ([email protected])

Bu kredi işleminin sonunda kredinizi alacağınız% 100 garantiniz var.