"ADALETİN DİNDARLARIN ELİNDE ÖLMESİ UTANÇ VERİCİ"

İlahiyatçı-Yazar İhsan Eliaçık, 17 Aralık Operasyonu ile başlayan süreçte iktidarın tutumuna sert tepki gösterdi. Eliaçık hoca, " Adaletin dindarların elinde ölmesi utanç verici" dedi.

08 Ocak 2014 Çarşamba 11:14
Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından iktidarın emniyet, yargı ve eğitimde gerçekleştirdiği atama furyasını ve yaşananların üzerini örtme girişimini sert bir dille eleştiren Eliaçık hoca, tepkisini sosyal medyada ortaya koydu. Tarihin her döneminde Allah'a inandıklarını iddia edenlerin şehvet düşkünlüğü ve servet tutkusundan kaybettiklerini, her zaman buradan yıkıldıklarını kaydeden Eliaçık hoca, " Musa gittikten sonra buzağıya tapanlarla Muhammed gittikten sonra mala tapanlar aynıdır. Her ümmetin bir putu vardır. Bu ümmetin putu da mal olmuştur der Hasan-ı Basri. Adaletin 'dindar'ların elinde ölmesi utanç verici. Pişkinlikleri ise kahredici! Dört kitabın gazabından kurtulamayacaksınız çünkü Öldürdünüz, çaldınız, yalan söylediniz. Bilal ifade vermeye bile gitmezken, Roboski için kamu davası açmaya gerek yok öyle mi? Rüşvet ve yolsuzluk batağında debelenen bir iktidar, 'dış güçlere' karşı mücadele edemez, oyun bozamaz. Ne Gezi,ne yolsuzluklar,ne dış mihraklar hiç bir şey olmasaydı bile AKP iktidarı eskidi, yoruldu,12 yıl yeter,değişmeli... Muktedirin öldürme, çalma ve yalan söylemelerine ses çıkarmayanlar, onunla birlikte kaderlerine razı olmalılar. Öldürmeler, çalmalar, yalanlar, iftiralar gırla giderken muktedire alkış tutmuş tüm dini gruplar rezilce..." ifaedelerini kullandı.




yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 08.01.2014 11:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
whodoom-com 2014-01-08 13:50:54

Hocam iyi hoş ta gidipte oyumuzu ilkel kabile zihniyetine bürünmüş kan ve topragi yücelten,bunlara tapan musrik CHP yada MHP ye mi verelim.Sizde bilirsinizki Erdoğan bu şeytanlar dan bir nebze iyidir.Başka parti de yok.Bugun secim