ABD'nin Sinsi Planı Belli Oldu!

Trump'ın Danışmanı John Bolton'un Türkiye'ye gerçekleştireceği ziyarete dair bir yazı kaleme alan Serdar Turgut, dikkat çeken ifadeler kullandı.

02 Ocak 2019 Çarşamba 20:59

ABD Başkanı Donald Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, 8 Ocak'ta Türkiye'ye gelerek temaslarda bulunacak.

Siyonist İsrail Rejimi’nin ardından Türkiye’yi ziyaret edecek olan Bolton, konuya dair yaptığı açıklamada, “Ocakta İsrail ve Türkiye'ye gitmek için sabırsızlanıyorum. DEAŞ'la mücadelenin bir sonraki adımını ve bölgedeki müttefiklerle ortakların karşılaştığı güvenlik sorunlarını konuşacağız." ifadelerini kullanmıştı.

“İRAN KONUSUNU SÜREKLİ MASADA TUTMAK İSTEYECEK”
ABD’nin Suriye’den çekilme kararının açıklanması sonrası Bolton’un Türkiye’yi ziyaret edecek olması söz konusu ziyaretin önemini daha da arttırırken Habertürk yazarı Serdar Turgut konuya dair bir yazı kaleme aldı.

Serdar Turgut, ‘ABD'den gelen heyet’ başlıklı yazısında ABD Başkanı Donald Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton başkanlığında Türkiye’ye gelecek olan heyetin İran konusunu sürekli masada tutmak isteyeceğini ifade etti.

John Bolton’un Suriye’ye bakışının sadece İsrail’in güvenliğini sağlamak ve İran etkisini azaltmak noktasında olduğunu söyleyen Serdar Turgut, “Amerikan askerleri sahadan çekildikten sonra Türkiye ile İran’ı kaşı karşıya getirme planları yapıldığı söyleniyor Washington’da” ifadelerini kullandı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 02.01.2019 22:52
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol