27 GÜNDE 9 KİLO VERMİŞTİ!

Tayfun Talipoğlu’nun zayıflatıcı krem reklamlarına çıkması ve bu kremi kullandığını söyledikten sonra yaşamını yitirmesi akıllara soru işaretleri getirdi.

22 Mart 2017 Çarşamba 17:24
27 GÜNDE 9 KİLO VERMİŞTİ!

Usta gazeteci Tayfun Talipoğlu, dün gece saat 01.00 sularında İzmir’deki evinde geçirdiği kalp krizi sonrasında yaşamını yitirdi. Daha önce de anjiyo olan ve stent takılan Talipoğlu’nun kesin ölüm nedeni otopsi sonrasında belli olacak. Ancak Talipoğlu’nun bir televizyon kanalında yayınlanan zayıflatıcı krem reklamlarına çıkması ve bu kremi kullandığını söyledikten sonra yaşamını yitirmesi akıllara soru işaretleri getirdi.

"27 GÜNDE 9 KİLO VERDİM"

Gazetevatan'dan Ceylan Sever'in haberine göre Tayfun Talipoğlu katıldığı bir programda tanıtımı ve satışı yapılan ‘Termal etki’ ismindeki zayıflama kreminden kullandığını duyurmuştu. Yaklaşık bir ay boyunca TV programında tanıtım yapan Talipoğlu, “Krem sayesinde 27 günde 9 kilo verdim. Bu krem çok önemli bölgesel zayıflatıyor. Yüzde ya da herhangi bir yerde sarkma olmuyor. 103 kilodan 94 düştüm. 82 kiloya kadar inmek istiyorum bunun için 12 kilo daha vereceğim” demişti. Kremin internet sitesinde , “Kalp rahatsızlığı geçirmiş olanlar kullanamaz” uyarısı olmasına rağmen Talipoğlu’nun Tv programında kalp rahatsızlığı geçirdiğini belirtmesi dikkat çekti.

Talipoğlu’nun ölümünün ardından firma yetkilileri de bir açıklama yaptı. Firma yetkilileri, “Öncelikle kendisi bu kremi sürekli kullanmıyordu. Reklam unsuru olarak televizyonda o şekilde açıklamıştı. Tayfun Talipoğlu, geçtiğimiz Temmuz ayında kremi kullanmış. Bize ulaşıp, “Çocuklar bu ürün işe yarıyor, isterseniz belli bir bedel karşılığında reklamını yapabilirim” dedi. Tayfun Bey’in kalp rahatsızlıkları ve geçirdiği ameliyatı kremi kullandıktan sonraki süreçte gerçekleşti. Zaten son 8 aydır kullanmıyordu” diyerek kendilerini savundular.

"ZEHİR GİBİ..."

Kremi kullananların internet üzerinde yaptıkları yorumlarda ise bir kullanıcının, “Ben de yeni başladım, aynı şekilde cayır cayır yakıyor. Sizce normal mi? Ürünün arkasında “Yakıcı, tahriş edici değildir” diyor ve sürerken kurudukça sanırım havaya bir gaz çıkıyor, zehir gibi... Ben çok öksürdüm sonra anladım ki jelden dolayı” şeklindeki yazısı dikkat çekti.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Lutheran Hospital 2018-03-14 20:11:57

Merhaba, böbreğini satmak istiyor musun? Eğer evet ise, lütfen [email protected] üzerinden bize mesaj atın.
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.