24 Haziran Sonuçları AKP'lileri Fena Uçurdu!

24 Haziran seçim sonuçlarının yine şaibe iddialarıyla da olsa AKP lehine sonuçlanması taraftarlarını adeta çıldırttı. Seçimlerin üzerinden dört gün geçmesine rağmen sosyal medyada AKP'lilerin sevinçten çok kibir dolu ifadelerini içeren paylaşımlar dikkat çekiyor.

28 Haziran 2018 Perşembe 00:24

AKP taraftarları 24 Haziran gecesinden bu yana muhaliflere yönelik kibir ve hakaret dolu paylaşımları ile tepki topluyor. Özellikle sosyal medyada 'koyduk mu', ' bu kaçıncı', 'Hadi yürüyün ince ince...' gibi aşağılayıcı ve buram buram kibir kokan paylaşımlar arasında biri var ki son günlerde yeniden gündemde. Seçim sonrasında AKP'lilerin en çok o paylaşımı yaptığı görülüyor.
Muhafazakar kesime yaşam koçluğu yapan Sibel Üresin'e ait olduğu iddia edilen sözlerde 'Biz AK Partililer mahşer günü sorgusuz, sualsiz cennete gireceğiz' deniyor.

Bilindiği üzere Üresin, sıradışı açıklamalarıyla sıklıkla gündeme geliyor. Üresin daha önce de bir gazeteye verdiği röportajda 'doğru namazın yolu doğru cinsel birleşmeden geçiyor' ifadelerini kullanmıştı. "Çok eşlilik yasal olsun" açıklamasıyla tartışma yaratan Üresin, 'Cinsel ilişki namaz kılmaktan da önemlidir. Helalinden bir cinsel ilişkiden doğan çocukla, haramla girilen cinsel ilişkiden doğan çocuğun yaradılışları aynı mı? Doğru namaz kılmak iyi abdest almaktan geçiyorsa, Allah'a iyi kul olmanın koşulu da sağlıklı döllenmektir. Bu yüzden önceliklidir." demişti.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol