15 TEMMUZ'UN FOTOĞRAFINI ÇEKMİŞ!

Geçtiğimiz ay yitirdiğimiz Yaşar Nuri Öztürk hocamız, vefatından kısa bir süre önce adeta yaşanacakların fotoğrafını çekmiş!

10 Ağustos 2016 Çarşamba 00:58

Geçtiğimiz ay ebedi istirahatgahına uğurladığımız ilahiyat dahisi Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk hocamız, ölümünden kısa bir süre önce Ulusal Kanal'da cemaat denen yapıyı irdelemiş, tehlikenin çok büyük olduğunu belirterek, sevilse de sevilmese de Erdoğan'a bu mücadelede destek verilmesinin şart olduğunu vurgulamıştı: " Recep bey bunlara haşhaşiler dedi ben ondan yıllar önce cemaat ile Hassan Sabah'ı mukayese etmişim. Ama o zaman bunları yazmak tutarmıydı, dosyalamışım orada kalmış. Recep bey geldi milletin zihnini açtı. Şimdi millet tehlikeyi gördü. Mukayese yaptı tamam Erdoğan ve tarafında eleştirilecek çok şey var, hatta çok çok kötü şeyler var ben de eleştiriyorum ama diğer tarafta birşey var ki mutlak ölüm. Kurtulma ihtimali şansı sözkonusu değil. Bunlar 10 sene daha gitseydi, bırakın Türkiye Cumhuriyeti'ni büyük ihtimalle Türklük falan kalmayacaktı."

Hocamızın konuşmasının bütününü videodan dinleyebilirsiniz!

 

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 28.08.2016 22:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
zafer 2016-08-17 20:11:56

Ne diyelim; zaten merhum hocamız nokta atışı yapardı sözleriyle... bu felaket bu ülkede son anda dizginlendiyse, bunda merhum hocamızın bilinçlendirmesi de katkı sunmuştur. Allah mekanını cennet etsin.

Avatar
davut 2016-08-18 22:43:38

anki sadece hocamız mı? iktidar yandaşları hariç aklı selim herkes biliyordu. bizlerde bildirdik.