100 VAGON KÖMÜR SEÇİME HAZIR!

Baskın seçim kararının ardından Manisa'da ilginç görüntüler ortaya çıktı. Soma'da hazırlanan 'parayla satılmaz' ibareli kömürlerin seçim kozu olarak kullanılacağı iddia edildi!

21 Nisan 2018 Cumartesi 01:24

Birgün'den Erk Acarer'in haberine göre AKP ve küçük ortağı MHP’nin topluma baskın seçim dayatmasının ardından, iktidar partisi teşkilatları da canlandı. 16 yıldır, aynı yöntemi izleyen AKP bir kez daha, fakirleştirdiği halkın tercihini ‘ucuz vaadlerle’ değiştirme arayışına girdi. 3 Kasım 2019 yerine, 24 Haziran 2018 gerçekleşmesine karar verilen Başkanlık ve Parlemento seçimlerine yönelik çalışmalar başladı, halkı kandırma taktikleri hız kazandı. Manisa’da ilginç görüntüler ortaya çıktı. 301 madencinin yaşamını yitirdiği Soma’daki ocaklarda hazırlanan kömürün yurdun çeşitli bölge ve illerine dağıtılacağı anlaşılıyor.

Seçim kararı çok önce mi alındı?

Manisa Tren Garına yığılan 100 vagondan fazla kömür de seçimlere hazır. Büyük ihtimalle Halka dağıtılacağı anlatılan çuvalların üzerinde ‘Parayla satılmaz’ ibaresi yer alıyor. Öte yandan seçim kararının açıklanmasından 2 gün sonra bu kadar hızlı organizasyon yapılması da daha önceden bir hazırlığın yapılmış olabileceği konusundaki iddiaları güçlendiriyor.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol