SABANCI'DAN LİDERLİK DERSLERİ

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Deutsche Bank tarafından tertip edilen ‘Women in European Business’ adlı toplantıya konuk olup liderlik modelini anlattı.

27 Haziran 2012 Çarşamba 17:36
SABANCI'DAN LİDERLİK DERSLERİ

 Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Deutsche Bank tarafından tertip edilen ‘Women in European Business’ adlı toplantıya konuk oldu. Londra Barbican Center’de yapılan ve dünyanın önde gelen şirketlerinden 2 bine yakın kadın yöneticinin katıldığı toplantıda Sabancı, Avrupa’nın içinde bulunduğu ekonomik bunalımdan çıkışı adına ihtiyaç duyulan liderlik modelini anlattı.

Sabancı, “Avrupa’da devam eden bunalımın gölgesinde liderlik yetenekleri gerektiren tarihi bir anın içinde bulunuyoruz. Bu liderlik olmazsa buhran büyük ihtimal derinleşecek ve tüm Avrupa’yı kapsayacak.” dedi.
Liderliğin vizyon, kavrama, iyi iletişim ile güçlü bireysel bağlar ve güven ortamı gerektirdiğine işaret eden Sabancı, “Arap Baharı’nın bir önemli konusu da kadınların hak talep etmeleri. Artık eşit olmak, onurlu bir hayat sürmek istiyorlar. Demokrasi istiyorlar.” ifadelerini kullandı.

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol