Ne Mutlu Doğalgaz Ve Elektriğe Zam Yokmuş!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Hem doğalgazda hem de elektrikte önümüzdeki dönemde herhangi bir tarife değişikliği olmayacak. Vatandaşımıza hayırlı uğurlu olsun."dedi.

27 Mart 2019 Çarşamba 23:08

2018 yılı boyunca ve yılbaşında olmak üzere birçok kez zam yapan, bugün zaten ekonomik krizle boğuşmaktan olan halka bir de fatura yükünü katlandıran hükümet birkez daha akıllara durgunluk veren açıklama yaptı. İlk açıklama Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK)'dan geldi. Kurum, 1 Nisan'da elektriğe zam yapılmayacağını duyurdu.

EPDK açıklamasında "1 Nisan'dan itibaren geçerli olacak tüm bedeller ve vergiler dahil perakende elektrik satış tarifelerinde herhangi bir değişiklik olmamıştır. Diğer bir ifadeyle tüketicilerimizin 1 Nisan'dan itibaren geçerli tarifeler kapsamında kWh başına ödeyeceği vergiler dahil bedel mevcut tarifeler ile birebir aynıdır" denildi.

BAKAN DUYURDU: DOĞALGAZA DA ZAM YOK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez de "Hem doğalgazda hem de elektrikte önümüzdeki dönemde herhangi bir tarife değişikliği olmayacak. Vatandaşımıza hayırlı uğurlu olsun" açıklaması yaptı.

yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 28.03.2019 00:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol