Mesleği Döviz Alım-Satımcı Çıktı!

Dövizin ve doların Türk literatüründen çıkartılması gerektiğini söyleyen Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy'un, döviz ticareti yaptığı ortaya çıktı!

05 Eylül 2018 Çarşamba 03:05

Kayseri Ticaret Odası ( KTO) Başkanı Ömer Gülsoy, oda binasında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'ye yönelik ekonomik saldırı düzenlendiğini iddia ederek, bir dayatmayla Türk kanunlarının hiçe sayılmasını asla kabul etmediklerini söyledi.

Saldırılara yerli ve milli bir duruşla karşılık vereceklerini söyleyen Gülsoy, şunları belirtti: 

"Dövizin bu kadar yükselmesinin hiçbir şekilde ekonomik bağlantısının göstergesi yok. 3,80 lira olan doların şu an 6,50 seviyesinde seyretmesinin bizim herhangi bir şekilde ekonomimizde kötüleşme veya göstergesi yok. Bu resmen ekonomik bir saldırıdır. Ülkemize olan, dış güçler dediğimiz, emperyalistlerin, ABD'nin dayatmalar neticesinde olan döviz ataklarıdır. Bundan da devlet millete güvenerek millet de devlete güvenerek bu güven içerisinde alnımızın akıyla çıkacağız."

[Haber görseli]

"Döviz ve dolar Türk literatüründen çıkarılsın"

Kendi internet sitesindeki özgeçmişinde döviz alım satımı yaptığı bilgisi yer alan Gülsöy, dövizin ve doların Türk literatüründen çıkartılması gerektiğini savundu.  Gülsoy, şöyle devam etti: "Ekonomik dalgalanmanın bir süre sonra sona ermesini bekliyoruz. Bizim dövizle değil işimizle haşır neşir olmamız gerekiyor. Biz inanan ve şükreden bir toplumuz. Ekonomide sıkıntı, durağanlık var ama hiç kimsenin de fazla bir şikayeti yok. Vatandaş, 'Devletimin yanındayım' diyor. Biz 'Bu sene para kazanmasak da olur' diyoruz. Yüzde 10 zarar etsem ne olacak. Yeter ki ülkeme bir şey olmasın. Bütün esnafımız, bütün üyelerimiz aynı duygu ve düşüncede."

"İçimizdekiler de gavurluk etmesin"

Gülsoy, ABD'nin ilaç, silah ve petrol kozu ile dayatmalarda bulunduğunu iddia ederek, "Buradan döviz fırsatçılarına bir kez daha sesleniyorum. Dışarıdaki gavurları biliyoruz ama içimizdekiler de gavurluk etmesin. Yanlış anlaşılmasın bunu bankalar için değil, fırsatçılar için söylüyorum. KTO olarak döviz kurları ile ilgili yarın kentimizde bulunan banka bölge müdürleri ile toplantı yapacağız" dedi.

Döviz alıp satıyor

Ömer Gülsoy’un kendi sitesinde biyografisinde "Halen kuyumculuk, döviz alım satımı, mobilya ve otomotiv ticareti, akaryakıt ticareti ve sigorta hizmetleri gibi çeşitli alanlarda ticari faaliyetlerde bulunmaktadır” ifadesi yer alıyor.

[Haber görseli]

Ömer Gülsoy'a ait döviz büros Kayseri'de hizmet veriyor

yuzdeyuzhaber





Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol