MEGAPOL URLA'DA ÜÇ FARKLI FIRSAT!

Megapol Group Yönetim Kurulu Üyesi Elif Sağlamer, Urla’da gerçekleştirdikleri projenin bugüne kadar benzeri olmadığına dikkat çekerek, doğa, deniz ve termali kapsayan özel bir uygulamayı hayata geçirdiklerini söyledi.

05 Haziran 2014 Perşembe 16:29
MEGAPOL URLA'DA ÜÇ FARKLI FIRSAT!

 İzmir’in siluetine değer katan yapılar üretmesiyle tanınan, gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Megapol Group, Urla’da farklı bir konsepte imza attı. Toplam 190 villadan oluşan ‘Megapol Urla Evleri’, sakinlerine termal, deniz ve doğa olanağını birarada yaşatacak.

İlk etapta 128 villanın satışa sunulduğu proje içerisinde termal tesisler, açık havuz, restoran, kafeterya, market, kuaför gibi ticari tesisler ile beach club da yer alıyor.

Özel plajında güneş ve deniz keyfi olanağı sunan Megapol Urla Evleri’nde termal havuzların yanı sıra SPA ve güzellik, fitness center, buhar odaları, sauna ve banyolar ve deniz tutkunları için iskele, projenin diğer ayrıntıları olarak dikkat çekiyor.


Dört Mevsim Fırsatı
Megapol Group Yönetim Kurulu Üyesi Elif Sağlamer, bugüne kadar Ege Bölgesi’nde benzeri görülmeyen, yeni bir yaşam alanı yaratmayı hedeflediklerini belirtti. Sağlamer, villalarda doğa, deniz ve termal keyfi yaşatmayı, yaz-kış yaşam koşulları oluşturmayı amaçladıklarını vurguladı.
Sağlamer, dünyada yeni trendin her türlü ihtiyacın karşılandığı yaşam alanları oluşturan projeler olduğunun altını çizdi.

FİYATLAR CAZİP
Villa tiplerinde farklı seçenekler mevcut. Villa 1’den Villa 5’e kadar birçok bütçeye hitap eden alternatifli villalar aynı zamanda geniş bahçe ve teras alanlarına sahip. Megapol Urla Evleri’ne; ‘İzmir-Çeşme Çevreyolu’nun ‘Karaburun Gişeleri’nden çıkarak, 3 km. sonra ulaşılıyor.


AYRICALIKLI PROJE
Açık ve kapalı thalasso havuzların yanı sıra SPA ve güzellik, fitness center, buhar odaları, sauna ve banyolar, beach club ile her villaya özel hobi bahçesi ve deniz tutkunları için iskele projenin diğer ayrıntıları. Ayrıca Ege lezzetlerinin servis edileceği restoranın yanı sıra gündelik ihtiyaçları karşılamak için gereken tüm olanaklar ticari tesisler de yer alacak. Market, kuaför, shuttle ve özel limuzin hizmeti ile de proje fark yaratıyor.


2-URLA GENEL 2.jpg görüntüleniyor





1-elif sağlamer2.JPG görüntüleniyor


yuzdeyuzhaber





Son Güncelleme: 05.06.2014 16:33
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol